Δύο συλλήψεις για την επίθεση στον Κ. Μπακογιάννη στο Μεταξουργείο

Δύο συλλήψεις για την επίθεση στον Κ. Μπακογιάννη στο Μεταξουργείο

Στη σύλληψη δύο ατόμων προχώρησαν οι άντρες της ΕΛΑΣ μετά την επίθεση που πραγματοποιήθηκε σε βάρος του Δημάρχου Αθηναίων Κώστα Μπακογιάννη στην πλατεία Αγίου Παύλου στο Μεταξουργείο το βράδυ της Κυριακής.

Οι δύο συλληφθέντες αναμένεται να οδηγηθούν στον Εισαγγελέα ώστε να τους αποδωθούν κατηγορίες, ενώ τρία ακόμα άτομα που προσήχθησαν μετά το περιστατικό αφέθηκαν ελεύθερα καθώς δεν προέκυψαν στοιχεία σε βάρος τους.

Υπενθυμίζεται, πως το απόγευμα της Κυριακής, ο δήμαρχος Αθηναίων δέχθηκε επίθεση από ομάδα περίπου 20 ατόμων, τα οποία σύμφωνα  με την Αστυνομία, πέταξαν καφέδες και νερά εναντίον του την ώρα που αποχωρούσε από εκδήλωση στην πλατεία Αγίου Παύλου, η οποία έγινε ενόψει της σημερινής γιορτής των Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου. 

Σχολιάζοντας το συμβάν με ανάρτησή του στο Facebook, ο κ. Μπακογιάννης ανέφερε:

«Στον Άγιο Παύλο, η είδηση δεν βρίσκεται στις φωνές των λίγων στημένων μπαχαλάκηδων, αλλά στη συζήτηση με τους πολλούς. Στην επαφή με τους κατοίκους για τα προβλήματα της περιοχής. Με αυτά ασχολούμαστε. Και αυτά δεν λύνονται με καφέδες... Η καφεΐνη προκαλεί νεύρα».