Δολοφονία 20χρονης γυναίκας στα Γλυκά Νερά - Δεμένος σε καρέκλα ο σύζυγός της

Δολοφονία 20χρονης γυναίκας στα Γλυκά Νερά - Δεμένος σε καρέκλα ο σύζυγός της

Μια 20χρονη γυναίκα εντοπίστηκε νεκρή από την αστυνομία δίπλα στο 11 μηνών βρέφος της, μέσα στη σοφίτα μονοκατοικίας στα Γλυκά Νερά. Δεμένος σε καρέκλα εντοπίστηκε ο 32χρονος συζύγός της, όπως μετέδωσε η ΕΡΤ.

Οι δράστες φαίνεται πως προκάλεσαν τον θάνατο με ασφυξία χρησιμοποιώντας μαξιλάρι καθώς η άτυχη γυναίκα δεν φέρει εξωτερικά τραύματα. Νωρίτερα οι άγνωστοι δράστες σκότωσαν και τον σκύλο της οικογένειας, ενώ στη συνέχεια τον κρέμασαν. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, η εκτίμηση της ΕΛΑΣ είναι ότι πρόκειται για ληστεία μετά φόνου

Όπως αναφέρει η ΕΡΤ, επικαλούμενη τις ίδιες πηγές,  ο σύζυγος, ο οποίος είναι πιλότος της Πολιτικής Αεροπορίας, κατέθεσε ότι περίπου στις 4:30, τρεις άνδρες με κουκούλες μπήκαν στο σπίτι παραβιάζοντας παράθυρο στην πίσω πλευρά της μεζονέτας, τον έδεσαν σε καρέκλα και άρχισαν να το ψάχνουν. Αφαίρεσαν 10.000 ευρώ και διέφυγαν.

Οι δράστες μιλούσαν σπαστά ελληνικά. Ο ίδιος κατάφερε κάποια στιγμή να κινηθεί δεμένος και να ενεργοποιήσει ακουμπώντας με τη μύτη του το τηλέφωνό του, καταφέρνοντας να ειδοποιήσει την αστυνομία που έσπευσε επιτόπου.

Στο σημείο έχουν σπεύσει αστυνομικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών, το οποίο διενεργεί προανάκριση για την υπόθεση.