Δημοτικός σύμβουλος Αθηναίων: «Εμπόλεμη ζώνη» τα Εξάρχεια

Παρασκευή 07 Δεκεμβρίου 2018, 09:49
-A +A
Δημοτικός σύμβουλος Αθηναίων: «Εμπόλεμη ζώνη» τα Εξάρχεια

Για ένα τρομακτικό σκηνικό έκανε λόγο, μιλώντας στο Θέμα FM, ο δημοτικός σύμβουλος Αθηναίων Γιώργος Αποστολόπουλος, ο οποίος χαρακτήρισε τα Εξάρχεια την επόμενη ημέρα «ρημαγμένη πόλη» και «εμπόλεμη ζώνη».

«Κουκουλοφόροι αφού έγιναν τα επεισόδια που έδειξαν οι τηλεοράσεις, μπήκαν σε ταράτσες ενώ έχουν σπάσει και πόρτες από διαμερίσματα. Ανέβαιναν στις ταράτσες για να ρίξουν μολότοφ. Αυτό έχει εμφανιστεί το 2014 για πρώτη φορά αλλά από τότε δεν υπάρχει κανένα σχέδιο πρόληψης από το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη», δήλωσε ο κ. Αποστολόπουλος.

Ο κ. Αποστολόπουλος περιγράφοντας τα όσα αντίκρισε την επόμενη ημέρα, έκανε λόγο για «πολλά αυτοκίνητα καμένα» μιλώντας για «ρημαγμένη πόλη» και «εμπόλεμη ζώνη». «Μαυρισμένα τα πάντα, σπασμένα πεζοδρόμια, πέτρες από νεοκλασικά που είχαν εγκαταλειφθεί. Κυκλοφορούσαν ακόμα και με τροχούς και έκοβαν τσίγκους για να τους χρησιμοποιήσουν στα οδοφράγματα».

«Να μας πει κάποιος γιατί δεν μπαίνουν δυνάμεις της αστυνομίας στην πλατεία Εξαρχείων. Τι είναι η πλατεία; Πανεπιστημιακό άσυλο ισχύει και εκεί;» αναρωτήθηκε.

Όπως κατήγγειλε, τέλος, «επί 1-2 ώρες έσπαγαν και μάζευαν υλικά για τα οδοφράγματα και μετά άρχισε ο κλεφτοπόλεμος και μια περιοχή στο κέντρο της Αθήνας καταστράφηκε για άλλη μια φορά».

-A +A

Ροή Ειδήσεων

Παρασκευή 24/05/2019
Σελίδα με όλες τις ειδήσεις

Δημοφιλέστερα Άρθρα