Δήμος Αθηναίων: Διανομή πόρτα-πόρτα ρούχων, σχολικών και παιχνιδιών στις ευπαθείς ομάδες της πόλης

Δήμος Αθηναίων: Διανομή πόρτα-πόρτα ρούχων, σχολικών και παιχνιδιών στις ευπαθείς ομάδες της πόλης

Το Κέντρο Υποδοχής και Αλληλεγγύης του Δήμου Αθηναίων ενισχύει τις κοινωνικές του υπηρεσίες και πηγαίνοντας πόρτα-πόρτα στις γειτονιές της πρωτεύουσας, προσφέρει ρούχα, παπούτσια, σχολικά είδη και παιχνίδια στους ωφελούμενους του, δηλαδή σε εκείνους που στερούνται ακόμα και βασικά αγαθά της καθημερινότητας., σύμφωνα με ανακοίνωση του δήμου Αθηναίων. 

Κάθε οικογένεια μπορεί, τηλεφωνώντας απλώς στο 210-8223718, να δώσει την παραγγελία της (είδος & μέγεθος) με τα αγαθά που χρειάζεται. Στη συνέχεια οι άνθρωποι του Κ.Υ.Α.Δ.Α. θα διεκπεραιώνουν τα αιτήματα το συντομότερο δυνατόν, ώστε άμεσα και με ασφάλεια να ολοκληρώνεται η κατ’ οίκον διανομή τους. 

Παράλληλα, οι ωφελούμενοι του Κ.Υ.Α.Δ.Α. που δεν ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες μπορούν να παραλαμβάνουν τα προϊόντα τους από τον Κόμβο Αλληλοβοήθειας Πολιτών. Οι δικαιούχοι θα κάνουν την παραγγελία τους ακολουθώντας την ίδια διαδικασία, ενώ στη συνέχεια, κάποιο μέλος της οικογένειας τους θα μπορεί να παραλάβει, με προκαθορισμένο ραντεβού, τα προϊόντα από την είσοδο του Κόμβου Αλληλοβοήθειας Πολιτών (Δομοκού 2 & Φιλαδελφείας, απέναντι από τον σταθμό Λαρίσης). Για την παραλαβή, ο ωφελούμενος θα πρέπει να έχει στείλει SMS μετακίνησης με τον κωδικό 2 και να έχει μαζί του έγγραφο ταυτοποίησης (ταυτότητα, άδεια οδήγησης).