Δήμο Λοκρών: Στους 30 συνολικά οι νεκροί από κορονοϊό - 19 στη Μαλεσίνα

Δήμο Λοκρών: Στους 30 συνολικά οι νεκροί από κορονοϊό - 19 στη Μαλεσίνα

Δυο ακόμα θάνατοι από κορονοϊό καταγράφτηκαν στην περιοχή της Μαλεσίνας του δήμου Λοκρών, μια 75χρονη και μια 73χρονη, με αποτέλεσμα ο συνολικός αριθμός των θυμάτων από την πανδημία να φτάσει τους 30, με τους 19 από τους θανάτους να είναι στην εν λόγω κωμόπολη.

Σύμφωνα με το lamiareport.gr  mέσα σε λιγότερο από 4 ημέρες η Φθιώτιδα έχει χάσει 10 ανθρώπους από κορoνοϊό και επιπλοκές που παρουσίασε στην υγεία τους. Εφτά ήταν από το δήμο Λοκρών εκ των οποίων οι τέσσερις από τη Μαλεσίνα, από όπου προέρχονται και οι δυο τελευταίες απώλειες.

Τελευταία θύματα του θανατηφόρου ιού, μία 75χρονη που νοσηλευόταν στο Πέτρινο κτίριο, είχε διασωληνωθεί στις 19 Μαρτίου και επειδή όλα τα κρεβάτια της ΜΕΘ Κορoνοϊού Λαμίας ήταν κατειλημμένα είχε βρεθεί κλίνη στο Νοσοκομείο Τρικάλων.

Η δεύτερη απώλεια πάλι από τη Μαλεσίνα, είναι 73χρονη που είχε διασωληνωθεί στη ΜΕΘ Λαμίας στις 6 Μαρτίου, μία ημέρα μετά το σύζυγό της, ο οποίος και απεβίωσε στις 8 του ίδιου μήνα.

Η άτυχη γυναίκα πάλεψε για περισσότερο από ένα μήνα στη ΜΕΘ κορoνοϊού και αρνητικοποιήθηκε στις 12 Απριλίου. Μεταφέρθηκε στη Γενική ΜΕΘ όπου τελικά κατέληξε.