8ος χρόνος, ημέρα 2473η
Τρίτη, 9 Αυγούστου 2022

Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής: «Φοβάμαι ότι το τριήμερο θα μαζευτούν πάνω από 1.000 άτομα»

Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής: «Φοβάμαι ότι το τριήμερο θα μαζευτούν πάνω από 1.000 άτομα»

Την έντονη ανησυχία του για το ενδεχόμενο αύριο Παρασκευή, αλλά και το Σαββατοκύριακο να επαναληφθούν οι εικόνες συγκέντρωσης που παρουσιάστηκαν τις προηγούμενες δυο ημέρες και να μαζευτούν πάνω από 1000 άτομα στην πλατεία Αγίου Ιωάννη στην Αγία Παρασκευή, εξέφρασε με δηλώσεις του ο δήμαρχος του δήμου Βασίλης Ζορμπάς

Μιλώντας στο ΣΚΑΪ ο κ. Ζορμπάς ανέφερε για το περιστατικό του συγχρωτισμού ότι «χτες το βράδυ και καλά απαγορεύτηκε μετά τις 9. Δεν άδειασε όμως. Έφυγαν μετά τις 23.00 ενώ ήρθαν και άτομα και από άλλες περιοχές μετά από διαδικτυακή πρόκληση» και σημείωσε πως «ο Δήμος δεν μπορεί να πάρει μέτρα αστυνόμευσης, μόνο να καλέσει την αστυνομία πρόσθεσε»

«Εγώ ζητάω να υπάρχει αστυνόμευση μετά τις 21.00», επεσήμανε και τόνισε πως αν δεν υπάρξει παρέμβαση πιθανότητα την Παρασκευή και το Σαββατοκύριακο να μαζευτούν πάνω από 1000 άτομα.

Επιπροσθέτως, όπως ο ίδιος σημείωσε, οι κάτοικοι είναι ικανοποιημένοι στο γεγονός ότι ζητήθηκε να κλείσει η πλατεία και θα σταματήσει η διακίνηση ναρκωτικών, ένα ζήτημα που έχει απασχολήσει τους αρμόδιους φορείς πάνω από μία δεκαετία.

Σημειώνεται ότι στην άνω πλατεία της Αγίας Παρασκευής (πλατεία Αγίου Ιωάννη), τη Δευτέρα και την Τρίτη συγκεντρώθηκαν πάνω από 400 νεαροί, προκαλώντας την αντίδραση της δημοτικής αρχής και στη συνέχεια των ΜΑΤ.