Δικηγόρος Σάμπυ Μιωνή: Υπάρχουν επιπλέον στοιχεία

Δικηγόρος Σάμπυ Μιωνή: Υπάρχουν επιπλέον στοιχεία

Στην αποκάλυψη ότι υπάρχουν και άλλα στοιχεία τα οποία ο Σάμπυ Μιωνή προτίθεται να καταθέσει σε χρόνο που ο ίδιος θα αποφασίσει προχώρησε την Τετάρτη ο δικηγόρος του επιχειρηματία. Μιλώντας στον Alpha, και απαντώντας, σε ερώτηση για το αν υπάρχουν επιπλέον αποδείξεις για τη συνάντηση στο Μέγαρο Μαξίμου μεταξύ Παπαγγελόπουλου, Παππά και Μιωνή,  ο Πέτρος Πανταζής ανέφερε χαρακτηριστικά: «αφήστε μας σε μεταγενέστερο χρόνο να απαντήσουμε σε όλες τις ερωτήσεις». 

Ο δικηγόρος του επιχειρηματία, Πέτρος Πανταζής, δεν διευκρίνισε αν αυτές οι αποδείξεις στις οποίες αναφέρεται είναι και άλλες ηχογραφημένες συζητήσεις. Είπε όμως ότι η πλευρά Μιωνή θα καταθέσει τα στοιχεία αυτά εν ευθέτω χρόνω.

«Ο κ. Μιωνής γνωρίζει το ηθικό πρόβλημα που δημιουργείται με μια παράνομη ηχογράφηση. Ομως η άποψή μου η νομική, ασχέτως εάν είναι πελάτης μου ο κ. Μιωνής, είναι ότι όταν κάποιος απειλείται, εκβιάζεται, στοχοποιείται από έναν δημόσιο λειτουργό, έχει υποχρέωση να ηχογραφεί όταν αποδεικνύεται η τέλεση κακουργημάτων. Θα ήταν έγκλημα εάν δεν ηχογραφούσε», είπε ο κ. Πανταζής.

Όπως ανέφερε, ο εκβιασμός γινόταν από τον κ. Παπαγγελόπουλο και όχι από τον κ. Παππά, ο οποίος ήταν αποδέκτης αυτών των καταγγελιών στη συζήτηση, την οποία αποδέχεται και ο κ. Παππάς: «Να πάει το υλικό στη ΓΑΔΑ να ελεγχθεί από τα αρμόδια εργαστήρια. Δεν θα βρεθεί καμία κοπτοραπτική, καμία αφαίρεση, καμία συρραφή. Όπως μαγνοτοφωνήθηκε, έτσι δόθηκε. Προκαλώ τον οποιονδήποτε να το πάει για ανάλυση».

Τόνισε δε ότι όταν ο Νίκος Παππάς ακούγεται στο ηχητικό να αναφέρεται σε κάποιους που βγάζουν λεφτά, μιλούσε για τον Δημήτρη Παπαγγελόπουλο.