Διευκρινίσεις της ΔΕΗ για διακοπές ρεύματος στη Ρόδο

Πέμπτη 22 Νοεμβρίου 2018, 22:10
-A +A
Διευκρινίσεις της ΔΕΗ για διακοπές ρεύματος στη Ρόδο

Σε διευκρινίσεις προέβη η ΔΕΗ αναφορικά με τις πρόσφατες διακοπές ρεύματος στη Ρόδο, ζητώντας παράλληλα την κατανόηση των πελατών της.

Όπως επισημαίνει και στην ανακοίνωσή της αναφορικά με τις δύο πρόσφατες διακοπές παροχής ηλεκτρικής ενέργειας στο νησί, η ΔΕΗ εκφράζει τη λύπη της προς τους πελάτες της, εξηγώντας ότι η αιτία των δύο συμβάντων διερευνάται από κοινού με τον ΔΕΔΔΗΕ.

Επισημαίνει ότι το σχετικό πόρισμα αναμένεται να εκδοθεί τις προσεχείς ημέρες και τότε πρόκειται γίνουν οι απαραίτητες ανακοινώσεις και να δρομολογηθούν τα αναγκαία μέτρα για την αποφυγή επανάληψης παρόμοιων φαινομένων.

Η ΔΕΗ διαβεβαιώνει πάντως τους πολίτες και τις αρχές της Ρόδου, ότι οι διακοπές δεν οφείλονται σε έλλειψη διαθεσιμότητας, και - πολύ περισσότερο - επάρκειας των μονάδων παραγωγής, καθώς όπως είναι γνωστό, το καλοκαίρι, και ιδιαίτερα τον Αύγουστο, οι μονάδες της ΔΕΗ (ΑΗΣ Σορωνής και Κατταβιάς) αντεπεξήλθαν και κάλυψαν πλήρως τη ζήτηση, η οποία τότε ήταν περίπου τετραπλάσια σε σχέση με αυτήν κατά τη διάρκεια των πρόσφατων διακοπών ρεύματος.

Με πληροφορίες ΑΠΕ - ΜΠΕ

-A +A

Δημοφιλέστερα Άρθρα