Διεκόπη ο αγώνας Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός λόγω εισβολής οπαδών του ΠΑΟ στο γήπεδο

Διεκόπη ο αγώνας Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός λόγω εισβολής οπαδών του ΠΑΟ στο γήπεδο

Διεκόπη οριστικά στο 70ο λεπτό της αναμέτρησης ο αγώνας Παναθηναϊκός- Ολυμπιακός στο ΟΑΚΑ καθώς οπαδοί της γηπεδούχου ομάδας εισέβαλαν για δεύτερη φορά στον αγωνιστικό χώρο και συγκεκριμένα πίσω από την εστία του Παναθηναικού. 

Η πρώτη εισβολή στον αγωνιστικό χώρο έγινε στο 5'' προκαλώντας 10λεπτη διακοπή ενώ διαδραματίστηκαν «μάχες» έξω από το πέταλο των οργανωμένων με τους αστυνομικούς.

Ο διαιτητής της αναμέτρησης, ο Γερμανός Φριτς, αποφάσισε με τους βοηθούς του την οριστική διακοπή του αγώνα ενώ νωρίτερα κάλεσε της δύο ομάδες να αποχωρήσουν και να κατευθυνθούν στα αποδυτήρια με την κατάσταση λόγω των δακρυγόνων να είναι αποπνικτική.

Σύμφωνα με την αστυνομία τα επεισόδια ξεκίνησαν στις κερκίδες που βρισκόντουσαν οι φανατικοί οπαδοί του Παναθηναϊκού που επιτέθηκαν στα ΜΑΤ. Οι άνδρες των ΜΑΤ απάντησαν με δακρυγόνα και χειροβομβίδες κρότου λάμψης. Εν συνεχεία οι οπαδοί του ΠΑΟ εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρα

Σημειώνεται πως εκείνη την ώρα το σκορ ήταν 0-1 υπέρ του Ολυμπιακού ενώ όπως όλα δείχνουν ο αγώνας θα κατοχυρωθεί και τυπικά υπέρ της ομάδας του Πειραιά. Στο πλαίσιο αυτό το ενδιαφέρον στρέφεται στις δικαστικές αίθουσες όπου και θα ληφθεί η τελική απόφαση. Η ομάδα του Παναθηναϊκού πάντως κινδυνεύει με βαριές ποινές.

 

oaka

oaka

μ

s