Σάββατο 23 Μαΐου 2020, 10:55

-A +A

Διχάζει με τις αναρτήσεις του το Ελλάδα 2021

Σάββατο 23 Μαΐου 2020, 10:55
Διχάζει με τις αναρτήσεις του το Ελλάδα 2021
-A +A

Έντονες αντιδράσεις προκαλούν μεταξύ των χρηστών στα social media αναρτήσεις που κάνει στον επίσημο λογαριασμό της. Τελευταία περιστατικά ανάρτηση συνέντευξης του Χρίστου Παπαδημητρίου, καθηγητή στο Πανεπιστήμιο Columbia, αλλά και αυτή για την επέτειο της δολοφονίας του Γρηγόρη Λαμπράκη. 

Ο Χρ. Παπαδημητρίου υποστηρίζει στη συνέντευξή του ότι «δουλεύουμε για να παράγουμε δεδομένα, data, για τους ιδιοκτήτες των πέντε ψηφιακών κολοσσών, και έτσι γιγαντώνουν την δύναμή τους επάνω μας», με δεκάδες χρήστες των social media να σχολιάζουν τι ακριβώς εξυπηρετεί η αναπαραγωγή της συγκεκριμένης συνέντευξης από μια επιτροπή που έργο έχει την προετοιμασία της Ελλάδας για την επέτειο της συμπλήρωσης 200 χρόνων από την Εθνική Παλιγγενεσία.

Στη δεύτερη περίπτωση ο επίσημος λογαριασμός του «Ελλάδα 2021» ανάρτησε βίντεο από την ταινία του Κώστα Γραβρά "Ζ", η οποία εξιστορεί την δολοφονία του Γρηγόρη Λαμπράκη το 1963. Σε αυτή την περίπτωση οι αντιδράσεις των χρηστών είχαν να κάνουν με το γεγονός ότι ακριβώς την ίδια ημέρα, 22 Μαΐου 1825, δολοφονήθηκε η Λασκαρίνα Μπουμπουλίνα, γεγονός για το οποίο η Επιτροπή δεν έκανε κάποια αναφορά. 

-A +A

Ροή Ειδήσεων

Δευτέρα, 1 Ιουνίου 2020
Σελίδα με όλες τις ειδήσεις

Δημοφιλέστερα Άρθρα