Διασωληνωμένη η 8χρονη που χτυπήθηκε από σφαίρα - Αναζητούν το όπλο

Διασωληνωμένη η 8χρονη που χτυπήθηκε από σφαίρα - Αναζητούν το όπλο

Διασωληνωμένη με μηχανική υποστήριξη αναπνοής στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου Αγλαΐα Κυριακού, νοσηλεύεται η 8χρονη από τις Θεσπιές που χτυπήθηκε από σφαίρα στην αυλή του σπιτιού της, την Κυριακή του Πάσχα.

Σύμφωνα με πληροφορίες αναμένεται σήμερα στη Θήβα ειδικό κλιμάκιο από τα εγκληματολογικά εργαστήρια της Αθήνας προκειμένου να συνδράμει στις έρευνες για τον εντοπισμό του όπλου καθώς το μόνο που έχει διαπιστωθεί είναι ότι η σφαίρα που χτύπησε στο κεφάλι την 8χρονη δεν προέρχεται από καραμπίνα αλλά από πιστόλι ή περίστροφο.

Για το λόγο αυτό οι αστυνομικοί που ερευνούν την υπόθεση αναμένεται να εξετάσουν όλους όσους κατέχουν όπλα, έτσι ώστε από τη βαλλιστική εξέταση να βρεθεί ο δράστης με τις έρευνες να έχουν επικεντρωθεί κυρίως σε δύο χωριά από τα οποία ακούγονταν συνεχώς πυροβολισμοί το μεσημέρι της Κυριακής.

Όπως αναφέρουν οι πρώτες μαρτυρίες, γλέντι είχε στηθεί στο διπλανό χωριό Λεοντάρι, από όπου και ακούγονταν πυροβολισμοί. Μάρτυρες υποστηρίζουν πως ακόμη και μετά τον τραυματισμό της 8χρονης και την έλευση των αστυνομικών δεν σταμάτησε το γλέντι και οι πυροβολισμοί.