Διάψευση των δικηγόρων ότι αγνοούνται δύο από τους οκτώ Τούρκους αξιωματικούς

Διάψευση των δικηγόρων ότι αγνοούνται δύο από τους οκτώ Τούρκους αξιωματικούς

Σε διάψευση των δηλώσεων της δικηγόρου Σταυρούλας Τομαρά, η οποία υποστήριξε στους Times, ότι αγνοούνται δύο Τούρκοι στρατιωτικοί, προχώρησαν οι συνήγοροι των «8» που έχουν ζητήσει άσυλο στην Ελλάδα.

Κανείς από τους οχτώ Τούρκους αξιωματικούς που κατέφυγαν στην Ελλάδα ζητώντας πολιτικό άσυλο δεν έχει εξαφανιστεί δηλώνουν κατηγορηματικά οι δικηγόροι τους απαντώντας σε σχετικό δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας The Times.

Μιλώντας στον ΣΚΑΙ, οι συνήγοροι των οχτώ Τούρκων στρατιωτικών διευκρίνιζαν δε ότι η δικηγόρος Σταυρούλα Τομαρά, την οποία και επικαλείται για το θέμα η βρετανική εφημερίδα, δεν υπερασπίζεται πλέον κανέναν εκ των οχτώ Τούρκων.

Η Σταυρούλα Τομαρά μιλώντας στους Times του Λονδίνου ισχυρίστηκε ότι δύο Τούρκοι στρατιωτικοί που είχαν ζητήσει άσυλο στην Ελλάδα αγνοούνται από τις 20 Αυγούστου, προσθέτοντας μάλιστα την εκτίμηση ότι ίσως να έχουν απελαθεί στην Τουρκία στο πλαίσιο συμφωνίας ανταλλαγής με τους δύο Έλληνες στρατιωτικούς που απελευθερώθηκαν από τις φυλακές της Αδριανούπολης, στις 15 Αυγούστου. 

Φωτογραφία αρχείου