Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία στην Ε.Ο. Αθηνών - Λαμίας

Δευτέρα 27 Αυγούστου 2018, 16:46
-A +A
Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία στην Ε.Ο. Αθηνών - Λαμίας

Κανονικά διεξάγεται η κυκλοφορία των οχημάτων στην εθνική οδό Αθηνών-Λαμίας που είχε διακοπεί νωρίτερα, λόγω συγκέντρωσης διαμαρτυρίας μεταναστών στο ύψος του 39ου χλμ.

Οι μετανάστες είχαν κλείσει την εθνική οδό στο ρεύμα προς Αθήνα, διαμαρτυρόμενοι για τις συνθήκες κράτησης στο hot spot της Mαλακάσας με αφορμή το γεγονός ότι νωρίτερα ο καταυλισμός πλημμύρισε λόγω έντονης κακοκαιρίας, ενώ αποχώρησαν από το σημείο μετά από σχεδόν τρεις ώρες.

Τα οχήματα σχημάτισαν ουρές χιλιομέτρων και η τροχαία διέταξε εκτροπή της κυκλοφορίας από τον κόμβο Μαρκοπούλου έως τα Οινόφυτα.

Η τελευταία ανακοίνωση από την Εθνική Οδό:

«Σας ενημερώνουμε πως λόγω διαμαρτυρίας επί του οδοστρώματος του αυτοκινητοδρόμου, στο ύψος της Μαλακάσας, από ομάδα μεταναστών παρακείμενης δομής φιλοξενίας, η κυκλοφορία στο συγκεκριμένο σημείο έχει διακοπεί εδώ και λίγη ώρα και στα δύο ρεύματα, με τα αυτοκίνητα να εκτρέπονται στο παράπλευρο και δευτερεύον οδικό δίκτυο από τον Ανισόπεδο Κόμβο (Α/Κ) Μαρκοπούλου έως τον Α/Κ Οινοφύτων και αντίστροφα.  

Ταυτόχρονα και για όσο διάστημα θα βρίσκεται σε ισχύ η εκτροπή, έχει ανασταλεί η είσπραξη διοδίων τελών σε όλους τους μετωπικούς και πλευρικούς σταθμούς διοδίων που επηρεάζονται από αυτή.

Θα ακολουθήσει νεότερη ενημέρωση για την ομαλή αποκατάσταση της κυκλοφορίας».

Φωτογραφία intime news

-A +A

Ροή Ειδήσεων

Κυριακή 14/07/2019
Σελίδα με όλες τις ειδήσεις

Δημοφιλέστερα Άρθρα