Διακοπές ρεύματος και πλημμύρες στη βόρεια και ανατολική Αττική λόγω της κακοκαιρίας

Διακοπές ρεύματος και πλημμύρες στη βόρεια και ανατολική Αττική λόγω της κακοκαιρίας

Προβλήματα στην ηλεκτροδότηση, κυρίως σε περιοχές της ανατολικής Αττικής, έχει προκαλέσει η έντονη κακοκαιρία που πλήττει την πρωτεύουσα από τις πρωινές ώρες. Επί επτά ώρες είναι χωρίς ρεύμα η Παλλήνη, έκλεισε η υπόγεια γέφυρα Καραΐσκάκη, ενώ πλημμύρισε η Μάνδρα

Διακοπές κυκλοφορίας σε δρόμους της Αττικής ανακοίνωσε η Τροχαία, λόγω της καταιγίδας που πλήττει όλη τη χώρα. Όπως ανακοινώθηκε πριν λίγο, διεκόπη η κυκλοφορία των οχημάτων στην υπόγεια γέφυρα της παλαιάς παραλιακής, στο ρεύμα προς Μικρολίμανο στον Πειραιά (στάδιο Καραΐσκάκη) λόγω συσσώρευσης υδάτων.

Σημαντικά προβλήματα από συσσώρευση όμβριων υδάτων σημειώθηκαν και στην Λ. Μεσογείων στο ύψος του σταθμού του Μετρό «Χολαργός». Έντονα είναι τα προβλήματα από την Κακοκαιρία και στον Πειραιά. Πριν από λίγο έγινε γνωστό από την Αστυνομία ότι διεκόπη η κυκλοφορία λόγω συσσώρευσης υδάτων στην υπόγεια γέφυρα της παλαιάς παραλιακής στο ρεύμα προς Μικρολίμανο.

Εν τω μεταξύ, σε διακοπές της κυκλοφορίας στον Δήμο Μάνδρας – Ειδυλλίας προχώρησε νωρίτερα το πρωί η Aστυνομία, λόγω της κακοκαιρίας.

Επίσης, χωρίς ρεύμα για περίπου δύο ώρες είναι Αρτέμιδα, ενώ ολιγόλεπτες διακοπές ρεύματος έχουν παρατηρηθεί και στην περιοχή του Ναυπλίου.

Με αφορμή τα ακραία καιρικά φαινόμενα που πλήττουν τη χώρα μας ο ΔΕΔΔΗΕ εφιστά την προσοχή προς όλους τους πολίτες να μην προσεγγίζουν αγωγούς ή άλλα στοιχεία του δικτύου ηλεκτροδότησης που βρίσκονται στο έδαφος, γιατί υπάρχει πολύ σοβαρός κίνδυνος ατυχήματος.

ΤΡΑΙΝΟΣΕ

Καθυστερήσεις αλλά και πιθανές αναστολές δρομολογίων στον προαστιακό σιδηρόδρομο δημιουργούν και σήμερα τα έντονα καιρικά φαινόμενα. Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ «αυτή τη στιγμή τα έντονα καιρικά φαινόμενα που εξελίσσονται στην Αττική επηρεάζουν το δίκτυο του προαστιακού με αποτέλεσμα να υπάρχουν καθυστερήσεις αλλά και πιθανές καταργήσεις δρομολογίων».

Και συνεχίζει «καταβάλλεται κάθε προσπάθεια οι επιβάτες μας να φθάσουν στον προορισμό τους και ζητούμε την κατανόησή τους».