Διαδικτυακή εκδήλωση «Ελλάδα και Τουρκία σε πορεία σύγκρουσης;» στις 16 Σεπτεμβρίου

Διαδικτυακή εκδήλωση «Ελλάδα και Τουρκία σε πορεία σύγκρουσης;» στις 16 Σεπτεμβρίου

Η ελληνοτουρκική διένεξη έχει καταστεί κομμάτι μιας ευρύτερης αστάθειας που αφορά τόσο την Ανατολική Μεσόγειο, όσο και τη Βόρεια Αφρική και τον Καύκασο, δεδομένων των μετώπων που έχει ανοίξει η Τουρκία. Το Αζερμπαϊτζάν είναι ένας ενεργειακός εταίρος της Ελλάδας όμως αποτελεί το alter ego της Τουρκίας, κάτι που αποδείχθηκε και με την σχεδόν απρεπή υποδοχή του Αζέρου προέδρου στον νέο Έλληνα πρέσβη.

Είναι η ελληνοτουρκική σύγκρουση αναπόφευκτη; Πόσο επηρεάζει τα ελληνοτουρκικά το Αζερμπαϊτζάν; Το τμήμα 10 Pericles(Παπάγου-Χολαργού) της ΑΗΕΡΑ θα πραγματοποιήσει διαδικτυακή εκδήλωση στις 16 Σεπτεμβρίου στις 20:00 με ομιλητή τον πρέσβη επί τιμή Νίκο Κανέλλο ο οποίος διετέλεσε πρέσβης της Ελλάδας στο Αζερμπαϊτζάν.

"Στα πλαίσια του ''Defend Hellenism'' της ΑΗΕΡΑ το οποίο υλοποιείται με τους αγώνες για υποστήριξη των ελληνικών δικαίων στις ΗΠΑ και σε όλον τον κόσμο, ο πρόεδρος και τα μέλη του10 Pericles (Παπάγου-Χολαργού) της ΑΗΕΡΑ ΗΕLLAS D-25, σας προσκαλούμε στην διαδικτυακή εκδήλωση με τίτλο ''Ελλάδα και Τουρκία σε πορεία σύγκρουσης;'' στις 16 Σεπτεμβρίου και ώρα 20:00μμ. Ομιλητής θα είναι ο πρέσβης επί τιμή Κύριος Νίκος Κανέλλος ο οποίος θα σχολιάσει τις εξελίξεις που δοκιμάζουν τον Ελληνισμό και για τις τουρκικές προκλήσεις. O πρέσβης επί τιμή Νίκος Κανέλλος είχε υπηρετήσει τα ελληνικά συμφέροντα ως πρεσβευτής μας στο Αζερμπαϊτζάν το οποίο είναι σημαντικός σύμμαχος της Τουρκίας.

Συντονιστής της ομιλίας ο Αλέξανδρος Δρίβας, μέλος του τμήματος 10 Pericles (Παπάγου-Χολαργού). 

Ιστότοπος ομιλίας ΖΟΟΜ: https://us02web.zoom.us/j/6185278026?pwd=SkRDY21CcndkUDNYWnZjSFIvWkxBQT09

Ο Πρόεδρος του τμήματος Νίκος Παπαδόπουλος PSG και το ΔΣ του τμήματος 10 Pericles (Παπάγου-Χολαργού)."