ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Betshop.gr: Έρχονται τα «Δωροτρίποντα» για την ενίσχυση των Παιδικών Χωριών S.O.S.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Betshop.gr: Έρχονται τα «Δωροτρίποντα» για την ενίσχυση των Παιδικών Χωριών S.O.S.

Στην ομορφότερη περίοδο του χρόνου, ιδίως για τα παιδιά, το betshop.gr νιώθει τη χαρά της προσφοράς και επιχειρεί με την ενέργεια «Δωροτρίποντα» να διατηρήσει λαμπρό το χαμόγελο των μικρών ηρώων των Παιδικών Χωριών S.O.S., ενισχύοντας το μήνυμα της ενότητας και της αλληλεγγύης. 

Σκοπός αυτής της ενέργειας είναι να συλλεχθούν χρήματα για την οικονομική ενίσχυση του ιδρύματος, που για ακόμη μία χρονιά ζητά τη βοήθεια και την προσφορά όλων για την κάλυψη των βασικών αναγκών του. 

Τα «Δωροτρίποντα» θα ξεκινήσουν τη δράση τους στην εντός έδρας αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Άρη για την Basket League και θα επιστρέψουν στο παιχνίδι με την Ιγκεκόα για το Basketball Champions League. 

Κάθε εύστοχο τρίποντο του δικεφάλου του βορρά σε αυτές τις αναμετρήσεις θα αντιστοιχεί σε 100€ και, μετά τον τελικό απολογισμό, το συνολικό ποσό θα προσφερθεί στα Παιδικά Χωριά S.O.S. 

Η ενέργεια του betshop.gr ξεκινά, με την ελπίδα να προσφέρει το πιο πολύτιμο δώρο στα παιδιά. Το χαμόγελό τους… 

Μάθε περισσότερα εδώ.

Σχετικά με το Betshop

Το Betshop ξεκίνησε στο Λονδίνο το 1997 και εξελίχθηκε σε μία ολοκληρωμένη πύλη τυχερών παιγνίων, για το διαδικτυακό στοίχημα. Ως διαδικτυακή επωνυμία δραστηριοποιείται παγκοσμίως σε οργανωμένες αγορές, παρέχοντας πρωτοποριακές iGaming υπηρεσίες, που το έχουν εγκαθιδρύσει ως μια κορυφαία μάρκα. Στην Ελληνική αγορά λειτουργεί νόμιμα από το 2013 μέσω του διαδικτυακού τόπου www.betshop.gr, εξελίσσοντας και βελτιστοποιώντας συνεχώς την ιστοσελίδα, η οποία είναι ειδικά προσαρμοσμένη στις ανάγκες και τις απαιτήσεις των Ελλήνων παικτών στοιχήματος και καζίνο. Στόχος του Betshop, είναι να ανταποκρίνεται στο ολοένα εξελισσόμενο περιβάλλον της iGaming βιομηχανίας με πρότυπη επιχειρησιακή δομή και κανονιστική συμμόρφωση, ώστε οι πελάτες του να απολαμβάνουν πάντα συναρπαστικές επιλογές διασκέδασης, με την προστασία και την εγγύηση της ασφάλειας που παρέχει η πλατφόρμα της B2B GAMING SERVICES (MALTA) LTD, με πιστοποιήσεις κατά ISO:9001:2015 και ISO:IEC:27001:2013.

Δείτε περισσότερα στο https://www.b2bgamingservices.com/about-us/