Παρασκευή 12 Ιουλίου 2019, 15:51

-A +A

ΔΕΔΔΗΕ: Αποκατάσταση ηλεκτροδότησης στην Κασσάνδρα μέχρι το βράδυ

Παρασκευή 12 Ιουλίου 2019, 15:51
ΔΕΔΔΗΕ: Αποκατάσταση ηλεκτροδότησης στην Κασσάνδρα μέχρι το βράδυ
-A +A

 

Μέχρι το βράδυ αναμένεται, σύμφωνα με τον ΔΕΔΔΗΕ, να αποκατασταθεί η ηλεκτροδότηση στη χερσόνησο της Κασσάνδρας, που έχει ξεκινήσει σταδιακά από τις πρώτες πρωινές ώρες.

Σύμφωνα με σχετική ενημέρωση, ο ΔΕΔΔΗΕ προχώρησε αρχικά στην τροφοδοσία του Υποσταθμού Κασσανδρείας μέσω γραμμών Μέσης Τάσης και την ηλεκτροδότηση του βορειοανατολικού τμήματος της Χερσονήσου.

Στη συνέχεια, με τη σταδιακή αποκατάσταση της βλάβης στους δύο ιστούς της γραμμής μεταφοράς του ΑΔΜΗΕ, ηλεκτροδοτήθηκε ο Υποσταθμός της Κασσανδρείας από το δίκτυο μεταφοράς και άρχισε η επανηλεκτροδότηση των υπόλοιπων περιοχών της Χερσονήσου, η οποία προβλέπεται να ολοκληρωθεί το βράδυ.

Ο διευθύνων σύμβουλος του ΔΕΔΔΗΕ, Στέφανος Οκταποδάς, ευχαρίστησε τους εργαζόμενους σε όλες τις περιοχές της Βορείου Ελλάδας, και ιδιαίτερα τους εργαζόμενους στον νομό Χαλκιδικής, που αποκατέστησαν εκτεταμένες ζημιές σε Δίκτυο Μέσης Τάσης 2.429 χλμ και σε Δίκτυο Χαμηλής Τάσης 2.152 χλμ, που τροφοδοτούν 162 πελάτες Μέσης Τάσης και 153.382 πελάτες Χαμηλής Τάσης.

-A +A

Ροή Ειδήσεων

Τρίτη, 25 Φεβρουαρίου 2020
Σελίδα με όλες τις ειδήσεις

Δημοφιλέστερα Άρθρα