8ος χρόνος, ημέρα 2396η
Τρίτη, 24 Μαΐου 2022

ΔΕΔΔΗΕ: 3.000 νοικοκυριά παραμένουν χωρίς ρεύμα

ΔΕΔΔΗΕ: 3.000 νοικοκυριά παραμένουν χωρίς ρεύμα
Φωτογραφία Αρχείου
Eurokinissi

Οι ζημιές στο δίκτυο ηλεκτροδότησης επηρεάζουν αυτήν την ώρα 3.000 νοικοκυριά, έναντι 200.000 περίπου που είχαν μείνει χωρίς ρεύμα τη Δευτέρα, εξαιτίας της κακοκαιρίας.

Σύμφωνα με τον ΔΕΔΔΗΕ, αυτή την ώρα συνεχίζονται οι εργασίες σε 4 γραμμές στις περιοχές Κάτω Σούλι, Γραμματικό, Σχοινιά και Πικέρμι ενώ ταυτόχρονα τα συνεργεία συνεχίζουν εργασίες αποκατάστασης σε πλήθος μεμονωμένων βλαβών σε διάφορες περιοχές της Αττικής.

Συγκεκριμένα, στις περιοχές Μαραθώνας, Γραμματικό, Καλέντζι, Κάτω Σούλι και στα Μεσόγεια εντοπίζονται αυτήν την ώρα τα σημαντικότερα προβλήματα στην ηλεκτροδότηση. Το πρωί παρέμεναν εκτός 4 γραμμές από τις 79 γραμμές μέσης τάσης που είχαν τεθεί εκτός λειτουργίας κατά τη διάρκεια της κακοκαιρίας.

Ωστόσο, πέρα από τις σοβαρές βλάβες που σχετίζονται με γραμμές μέσης τάσης, υπάρχουν μικρότερες μεμονωμένες βλάβες σε όλη την Αττική.

Ο ΔΕΔΔΗΕ επαναλαμβάνει τη σύσταση σε όσους καταναλωτές εξακολουθούν να αντιμετωπίζουν προβλήματα ηλεκτροδότησης, να επικοινωνήσουν άμεσα με τον ΔΕΔΔΗΕ τηλεφωνικά στο 800 400 4000, 11500 ή 2111900500 ή να το δηλώσουν μέσω της εφαρμογής MyDEDDiE από το κινητό τους (Android και iOS) ή και μέσω υπολογιστή από την ιστοσελίδα του ΔΕΔΔΗΕ στο Online Δήλωση Βλάβης (deddie.gr).

Χωρίς ρεύμα και νερό εδώ και 48 ώρες οι κάτοικοι στην Αρκίτσα

Χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα και νερό βρίσκονται εδώ και 48 ώρες κάτοικοι της Αρκίτσας του δήμου Λοκρών στην Φθιώτιδα, απέχοντας μόλις 150 χιλιόμετρα από την Αθήνα. Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, ηλικιωμένοι αναγκάζονται να παίρνουν το χιόνι από τους κήπους των σπιτιών τους, να το αφήσουν να λιώσει, για να μπορέσουν να λάβουν τη φαρμακευτική τους αγωγή.