Δ. Καμμένος: Στους ΑΝΕΛ συζητήσαμε πρόταση μομφής κατά του Νίκου Κοτζιά

Κυριακή 17 Ιουνίου 2018, 08:42
-A +A
Δ. Καμμένος: Στους ΑΝΕΛ συζητήσαμε πρόταση μομφής κατά του Νίκου Κοτζιά

Σήμερα αισθάνομαι ανεξάρτητος Έλληνας, δήλωσε χαρακτηριστικά λίγες ώρες μετά από την διαγραφή του ο Δημήτρης Καμμένος και πρόσθεσε πως ουσιαστικά οι ΑΝΕΛ εξουσιοδότησαν την κυβέρνηση να δώσει το όνομα «Μακεδονία» στα Σκόπια.

Μιλώντας στο ΣΚΑΙ ο κ. Καμμένος τόνισε πως ο ίδιος υπερψήφισε την πρόταση μομφής καθώς δεν ήθελε να ρίξει «ζαριά για την Μακεδονία» και κανονικά σήμερα οι σημαίες θα έπρεπε να κυματίζουν μεσίστιες.

Ο κ. Καμμένος τόνισε πως όσοι τον κατηγορούν για διαπλοκή υπογράμμισε πως η μόνη μόνιμη διαπλοκή του είναι αυτή με τον Ελληνικό λαό.

Ο κ. Καμμένος υπογράμμισε πως συζητήθηκε στην Κοινοβουλευτική Ομάδα των ΑΝΕΛ το ενδεχόμενο υποβολής πρότασης μομφής κατά του Υπουργού Εξωτερικών Νίκου Κοτζιά και τελικώς δεν πέρασε ως πρόταση καθώς ως ΑΝΕΛ δεν είχαν τον χρόνο να συγκεντρωθούν 50 υπογραφές για την τυπική υποβολή.

Αναφορικά με το ενδεχόμενο σύμπραξης με τη Νέα Δημοκρατία ο κ. Καμμένος σημείωσε πως δεν υπάρχει δίαυλος επικοινωνίας με κανένα κόμμα και αυτό που προέχει είναι να προχωρήσουν οι διαδικασίες παραίτησής του από τη θέση του Αντιπροέδρου της Βουλής. 

-A +A

Ροή Ειδήσεων

Σάββατο 25/05/2019
Σελίδα με όλες τις ειδήσεις

Δημοφιλέστερα Άρθρα