Δ. Καμμένος: Ψέμα το erga omnes, εγκληματική η συμφωνία

Δ. Καμμένος: Ψέμα το erga omnes, εγκληματική η συμφωνία

«Με κάθε τρόπο πρέπει αν αποτραπεί η επικύρωση της συμφωνία για το Σκοπιανό», τονίζει ο βουλευτής των ΑΝΕΛ, Δημήτρης Καμμένος και χαρακτηρίζει εγκληματικό το περιεχόμενο της και ψέματα τα περί erga omnes.

Μιλώντας στο ΘΕΜΑ 104,6, ο βουλευτής των ΑΝΕΛ σημείωσε: «Είναι προσωπική συμφωνία Τσίπρα-Κοτζιά-Ζάεφ-Ντιμιτρόφ» πρόσθεσε ο βουλευτής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων και συμπλήρωσε «παραδώσαμε όνομα γλώσσα και ταυτότητα και όλοι εχάρησαν χαρά μεγάλη που λέει και το Ευαγγέλιο».

Εκτίμησε, μάλιστα, ότι «εάν δεν πάει παρακάτω (σ.σ η συμφωνία) όλη η πίεση θα πάει στην Αθήνα. Θα μας δείχνουν με το δάχτυλο σαν την Κύπρο που την έχουν κατασφάξει αλλά στα διεθνή φόρα είναι δαχτυλοδεικτούμενη ότι δεν συμπεριφέρεται καλά στους Τουρκοκυπρίους».

«Η κατάσταση είναι επικίνδυνη για την Ελλάδα. Δεν πρέπει να φτάσουμε στις Πρέσπες, δεν πρέπει να υπογραφεί η συμφωνία» πρόσθεσε ο κ. Καμμένος διαμηνύοντας ότι «θα κάνω ό,τι περνάει από το χέρι μου για να μην φτάσει η συμφωνία αυτή στις Πρέσπες».

Με αφορμή την απουσία του όρου Severna Makedonja από το κείμενο της συμφωνίας ο βουλευτής των ΑΝΕΛ τόνισε ότι «είναι ψέμα το erga omnes. Βγήκε ένα non paper και κάποιος έγραψε ένα ψέμα. Πρέπει εντός της ημέρας να διορθωθεί αυτό».

«Δεν πρέπει να παίξουμε στα ζάρια τη Μακεδονία» κατέληξε ο Δημήτρης Καμμένος.

Φωτογραφία intime news