Δ. Καμμένος: Οι νονοί είναι για πάντα ένοχοι

Δ. Καμμένος: Οι νονοί είναι για πάντα ένοχοι

Σιωπή συνιστά ο ανεξάρτητος βουλευτής, Δημήτρης Καμμένος στους επικριτές του εντός κι εκτός ΑΝΕΛ, αποκρούοντας κατηγορηματικά τους υπαινιγμούς περί «εξαγοράς» του για την καταψήφιση της κυβέρνησης ενώ κάνει λόγο για κακή προπαγάνδα εις βάρος του.

Ειδικότερα, ο διαγραφείς από τους ΑΝΕΛ, Δημήτρης Καμμένος αναφέρθηκε σε κακή προπαγάνδα από τους επικριτές του στο πλαίσιο μίας επιχείρησης δημιουργίας αρνητικών εντυπώσεων για το πρόσωπό του, σηκώνοντας το γάντι που του πετούν καθημερινά στελέχη του κόμματος στο οποίο ανήκε και το σημερινό κάλεσμα του εκπροσώπου Τύπου των ΑΝΕΛ να παραιτηθεί από το αξίωμα του αντιπροέδρου.

Επιπλέον, ο ίδιος τόνισε: «Αν βαφτίσεις το παιδί μετά δεν μπορείς να φωνάζεις. Οι νονοί είναι για πάντα ένοχοι…».

Αποκρούει, δε, κατηγορηματικά τους υπαινιγμούς περί «εξαγοράς» του για να στηρίξει την πρόταση μομφής της ΝΔ εναντίον της κυβέρνησης και συνιστά στους επικριτές του «σιωπή».

«Αλίμονο εάν κάποιος υιοθετεί την άποψη ότι χρειάζεται χρηματισμός βουλευτή για να ψηφίσει υπέρ της Μακεδονίας μας. Οι καρδιές μας είναι ματωμένες αυτή την περίοδο και καλύτερα όλοι να σιωπούν παρά να μιλάνε», υπογράμμισε χαρακτηριστικά σε δήλωσή του ο Δημήτρης Καμμένος.

Θ. Τοσουνίδης: Ακόμη μια φορά ο Δημήτρης Καμμένος αποστατεί από τις δεσμεύσεις του

Σε παρόμοια επίθεση κατά του Δ. Καμμένου προχώρησε και ο εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Θεόδωρος Τοσουνίδης κατηγορώντας τον ότι για άλλη μια φορά αποστατεί από τις δεσμεύσεις του, καθώς δεν τήρησε τα λεγόμενα του για παραίτηση από τη θέση του αντιπροέφρου της Βουλής.

«Ακόμη μια φορά ο Δημήτρης Καμμένος αποστατεί από τις δεσμεύσεις του. Ενώ δεσμεύτηκε δημόσια σε σειρά δηλώσεών του ότι θα κινήσει άμεσα τη διαδικασία παραίτησής του από τη θέση του αντιπροέδρου της Βουλής, αυτή τη στιγμή κρύβεται. Δεν ξαφνιάζει κανέναν πλέον στην Ελλάδα. Αντιθέτως, μας επιβεβαιώνει όλους μας με την ποιότητά του» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Θ. Τοσουνίδης.

Φωτογραφία intime news