Δ. Καμμένος: Nα πέσουν οι τόνοι απέναντι στον Ερντογάν

Δ. Καμμένος: Nα πέσουν οι τόνοι απέναντι στον Ερντογάν

«Θα πρέπει να πέσουν οι τόνοι απέναντι στον Ερντογάν», είπε στον Ant1 o βουλευτής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Δημήτρης Καμμένος, σχολιάζοντας την ανακοίνωση του Μαξίμου στην οποία ο Ταγίπ Ερντογάν χαρακτηρίστηκε «σουλτάνος».

Όπως τόνισε ο ίδιος, «οι δημόσιες δηλώσεις θα πρέπει να είναι μετρημένες» και ειδικότερα αυτές οι οποίες προέρχονται από το πρωθυπουργικό γραφείο «πρέπει να είναι πιο προσεκτικές».

Ειδικότερα, ερωτηθείς για τις τελευταίες δηλώσεις του Π. Καμμένου για τους Ελληνες στρατιωτικούς, το στέλεχος των Ανεξάρτητων Ελλήνων τόνισε:

«Ο Πάνος αυτή τη στιγμή έχει ένα στρες, καλώς εννοούμενο, διότι αυτοί οι δύο αξιωματικοί είναι παιδιά του. Υπάρχει ένα άγχος, υπάρχει μια αγωνία μεγάλη για τα παιδιά. Κάποιες φορές διαφωνώ στο επίπεδο του πρωθυπουργικού γραφείου να λέει τον αντίπαλο πρόεδρο της Τουρκικής Δημοκρατίας στο επίπεδο δελτίου τύπου ''Σουλτάνο''. Αμέσως πήραμε απάντηση ότι έχει χάσει την ψυχραιμία της και τη σοβαρότητα της η ελληνική κυβέρνηση. Μην του δίνουμε ψωμί αυτή τη στιγμή δεν χρειάζεται».

Σύμφωνα με την εκτίμηση του Δημήτρη Καμμένου, σε συνέντευξή του στον real.gr, «η Τουρκία μας σέρνει σε εμπλοκή για να γκριζάρει το Αιγαίο, είτε το καταλαβαίνουμε είτε όχι, δεν πρέπει να συρθούμε σε αυτό».

Σχολιάζοντας τις δηλώσεις Τόσκα, αναφορικά με την αιματηρή απόπειρα ληστείας που έγινε χθες στην Κηφισιά, σημείωσε πως «δεν τον κάλυψαν» και τόνισε πως «η πραγματικότητα που ζουν αυτές και όλες οι οικογένειες δεν μπορεί να αντιμετωπιστεί με φαντασιώσεις και ευχολόγια. Υπάρχει έγκλημα που έχει αλλάξει και είναι βίαιο», κατέληξε.

Τέλος, σχετικά με τις δηλώσεις του Στέλιου Κούλογλου επισήμανε: «Δεν θα μπω σε αριστερόμετρο να συγκριθώ με τον κάθε Κούλογλου ή με κάθε έναν από τους 53. Γιατί αυτοί κάνουν αριστεριές για να συσπειρωθούν και να υπάρχουν αυτή τη στιγμή. Δεν ασχολούμαστε, κοιτάμε τη δουλειά μας, τι θα κάνουμε με τα δύο παλικάρια που είναι απέναντι, με την τουρκική προκλητικότητα, με το Σκοπιανό, με την οικονομία. Έχουμε πολύ δουλειά».

Φωτογραφία intime news