Creta Farms: Τριήμερη άδεια με αποδοχές σε όσους εμβολιάζονται

Creta Farms: Τριήμερη άδεια με αποδοχές σε όσους εμβολιάζονται

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, η εταιρεία παρέχει τρεις ημέρες άδειας με αποδοχές προς τους 600 περίπου εργαζομένους της, προκειμένου όλοι να παρακινηθούν και να συμμετάσχουν στον εμβολιασμό κατά του κορονοϊού.

Όσοι εργαζόμενοι θα εμβολιαστούν, καθώς και όσοι έχουν ήδη εμβολιαστεί έχουν τη δυνατότητα να επωφεληθούν από την παροχή της άδειας. Στο επίκεντρο της εκστρατείας βρίσκεται η πληροφόρηση για τα οφέλη που θα αποκομίσει τόσο ο καθένας ατομικά όσο και η κοινωνία ως σύνολο, από την οικοδόμηση τείχους ανοσίας.

Στόχος το 100%

 

«Στόχος είναι να γίνουμε η πρώτη εταιρεία στην Κρήτη με 100% εμβολιασμένους εργαζομένους. Θέλουμε να ανοίξουμε τον δρόμο προς την επιστροφή στην κανονικότητα και να στείλουμε ένα ισχυρό μήνυμα για την αναγκαιότητα του εμβολιασμού, δημιουργώντας ασφαλές εταιρικό περιβάλλον τόσο για τους εργαζόμενους όσο και για τους συνεργάτες και τους πελάτες μας, συμβάλλοντας ταυτόχρονα στην εθνική προσπάθεια για την οικοδόμηση του τείχους ανοσίας», τονίζει ο Δημήτρης Βιντζηλαίος, που εκπροσωπεί τους μετόχους της επιχείρησης.