CNN: Αυτοί είναι οι λόγοι που η Ελλάδα δεν έγινε Ιταλία

CNN: Αυτοί είναι οι λόγοι που η Ελλάδα δεν έγινε Ιταλία

Σε ένα βίντεο με εκτενείς αναφορές στα περιοριστικά μέτρα που έλαβε η ελληνική κυβέρνηση προκειμένου να εμποδίσει την ραγδαία εξάπλωση της πανδημίας του κορονοϊού, το διεθνές ειδησεογραφικό δίκτυο CNN αναφέρεται στους λόγους για τους οποίους η Ελλάδα απέφυγε να ακολουθήσει τον δρόμο της Ιταλίας. 

Το CNN σε συνέχεια πολλών άλλων αντίστοιχων ρεπορτάζ μεγάλων διεθνών μέσων ενημέρωσης εκθειάζει τον της ελληνικής κυβέρνησης έναντι της πρόκλησης που συνιστά η πανδημία του νέου κορονοϊού, λαμβάνοντας εγκαίρως τα απαιτούμενα μέτρα «όταν ακόμα ο αριθμός των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων στη χώρα ήταν εξαιρετικά περιορισμένος». 

Το CNN κάνει αναφορά στη λήψη των περιοριστικών μέτρων στην ελληνική επικράτεια, όπως το κλείσιμο σχολείων και χώρων εστίασης, καθώς και την ακύρωση όλων των καρναβαλικών δραστηριοτήτων και τέλος στον περιορισμό της κυκλοφορίας, μέτρα τα οποία το δίκτυο επισημαίνει ότι τηρούνται μέχρι σήμερα. 

Στο παρακάτω βίντεο το οποίο προβάλλει το CNN επικρατούν τα πλάνα με την διεξαγωγή των αστυνομικών ελέγχων στο οδικό δίκτυο της χώρας για την τήρηση των περιοριστικών μέτρων στην μετακίνηση των πολιτών.