Clubhouse: Νέος γύρος χρηματοδότησης μπορεί να εκτινάξει την αξία της στα 4 δισ. δολάρια

Clubhouse: Νέος γύρος χρηματοδότησης μπορεί να εκτινάξει την αξία της στα 4 δισ. δολάρια

Νέο γύρο χρηματοδότησης ολοκλήρωσε η πλατφόρμα Clubhouse, κάτι που σύμφωνα με αναλυτές μπορεί να εκτινάξει την αξία της στα 4 δισεκατομμύρια δολάρια, σύμφωνα με εκτιμήσεις αναλυτών.

Αν και δεν δόθηκαν λεπτομέρειες για το ύψος της χρηματοδότησης, πηγή με γνώση του θέματος επιβεβαίωσε στο Reuters ότι με τη νέα χρηματοδότηση η αξία τής εταιρείας θα ξεπεράσει τα 4 δισεκατομμύρια δολάρια.

Η προσέγγιση της Clubhouse,  φιλοδοξεί να φέρει νέα οπτική στο πεδίο της κοινωνικής δικτύωσης καθώς δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες να επικοινωνούν μεταξύ τους μόνο μέσω φωνής αντί για βίντεο ή γραπτά μηνύματα, όπως είναι η κυρίαρχη τάση. Επιπλέον, οι χρήστες μπορούν να συμμετέχουν και σε chat rooms με διαφορετικές θεματολογίες.  

Η δημοφιλία του Clubhouse απογειώθηκε στις αρχές του περασμένου Φεβρουαρίου, όταν ο Έλον Μάσκ της Tesla χρησιμοποίησε την πλατφόρμα Clubhouse για να δώσει ομιλία,  κάτι που οδήγησε, μάλιστα, στο να ξεπεραστεί το όριο των 5.000 μοναδικών χρηστών που δέχεται η εφαρμογή σε κάθε chat room.