7ος χρόνος, ημέρα 2179η
Τρίτη, 19 Οκτωβρίου 2021

Χρυσή βράβευση και διακρίσεις για την Κωτσόβολος

Χρυσή βράβευση και διακρίσεις για την Κωτσόβολος

Η Κωτσόβολος αναδείχτηκε και βραβεύτηκε ανάμεσα σε μεγάλες εταιρείες, στα Impact Bite και Peak Awards 2021. Πιο συγκεκριμένα, ο κορυφαίος προορισμός τεχνολογίας, παρέλαβε τρία βραβεία στα Peak Awards 2021 και τρία βραβεία στα Impact Bite Awards 2021, όπου οι τελετές απονομής πραγματοποιήθηκαν την Τετάρτη 15 και τη Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου αντίστοιχα.

Στα Peak Awards 2021, η Κωτσόβολος παρέλαβε Χρυσό Βραβείο στην κατηγορία «Best Paid Search Campaign», Ασημένιο Βραβείο στην κατηγορία «Best Performance in Retail» και Χάλκινο Βραβείο στην κατηγορία «Best SEO Campaign». Οι διακρίσεις αυτές έχουν μεγάλη αξία, καθώς στον συγκεκριμένο διαγωνισμό συμμετέχουν τα μεγαλύτερα ψηφιακά-διαφημιζόμενα brands της Ελληνικής αγοράς, καθώς και τα μεγαλύτερα digital agencies.

Στα Impact Bite Awards 2021, η Κωτσόβολος διακρίθηκε με δύο Ασημένια Βραβεία για το K-RETAIL και το Kotsovolos Through Covid-19 Project στις κατηγορίες Ψηφιακή Αριστεία για τον Covid19, Λιανεμπόριο και Ηλεκτρονικό Εμπόριο αντίστοιχα. Επιπλέον, τιμήθηκε με Χάλκινο Βραβείο για το K-NETWORK στην κατηγορία Network & Communications.

Κάθε βράβευση και διάκριση για τις καινοτόμες υπηρεσίες και δράσεις της Κωτσόβολος, ενισχύουν το αίσθημα της περηφάνειας όλων των μελών της εταιρείας. Σε μία εποχή που όλα συνεχώς μεταβάλλονται και οι προκλήσεις είναι πολλές, είναι πολύ σημαντικό να αναγνωρίζονται το πάθος, η ταχύτητα, η άμεση πρόσβαση στην τεχνολογία χωρίς εμπόδια, η καινοτομία και το όραμα για μία καλύτερη ζωή.

Για περισσότερα νέα της εταιρείας επισκεφτείτε την εταιρική μας σελίδα: https://corporate.kotsovolos.gr

Σχετικά με την εταιρεία ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ (μέλος του Ομίλου Dixons Carphone plc)

Στην Κωτσόβολος πιστεύουμε στη συνεχή εξέλιξη και ανάπτυξη της εταιρείας και των 2.700 ανθρώπων μας. Εφαρμόζουμε πρώτα σε εμάς τους ίδιους την φιλοσοφία μας, το να ενδυναμώνουμε δηλαδή τους ανθρώπους για μια καλύτερη ζωή. Επενδύουμε στο δίκτυο των 93 καταστημάτων μας, δημιουργώντας δύο σύγχρονα εκπαιδευτικά κέντρα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, μετρώντας πάνω από 53.000 ώρες εκπαίδευσης και 350 workshops το χρόνο. Φροντίζουμε να παρέχουμε διαρκώς ευκαιρίες εξέλιξης, δημιουργώντας νέες ομάδες και νέα projects για τους ανθρώπους μας. Στόχος μας να αναδεικνύεται και να ενισχύεται το ταλέντο και η ανάγκη όλων μας για δημιουργία. Η καινοτομία είναι το πάθος μας, σχεδιάζουμε το αύριο και, εδώ και 70 χρόνια, φέρνουμε πρώτοι τις τεχνολογικές εξελίξεις για μία καλύτερη ζωή. Αυτή είναι η καθημερινή μας πρόκληση, να κάνουμε τη διαφορά, ώστε όλοι μας να είμαστε μέρος αυτής της εξέλιξης.

Σχετικά με την Dixons Carphone

Η Dixons Carphone plc είναι μια κορυφαία διεθνής Omni channel εταιρία λιανικής ηλεκτρικών ειδών, κινητών συσκευών και υπηρεσιών με 864 καταστήματα, 16 websites, 32.500 υπαλλήλους σε 8 χώρες. Βοηθάμε Όλον Τον Κόσμο Να Απολαμβάνει Συναρπαστική Τεχνολογία, σε κάθε σημείο επαφής μαζί τους. Είμαστε Νο1 στις αγορές του Ηνωμένου Βασιλείου & της Ιρλανδίας, των Σκανδιναβικών χωρών και της Ελλάδας. Με πλήρη γκάμα υπηρεσιών και υποστήριξης, διευκολύνουμε τους πελάτες μας να ανακαλύπτουν, να επιλέγουν και να απολαμβάνουν τα προϊόντα τεχνολογίας καθ’ όλη τη διάρκεια ζωής των προϊόντων. Τα Brands με τα οποία δραστηριοποιείται ο όμιλος Dixons Carphone στις επιμέρους χώρες συμπεριλαμβάνουν τα: Currys PC World και Carphone Warehouse σε Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία και την iD Mobile στο Ηνωμένο Βασίλειο, καθώς επίσης τα Elkjøp, Elgiganten και Gigantti στη Σκανδιναβία. Στην Ελλάδα δραστηριοποιούμαστε με το brand Κωτσόβολος,ενώ οι υπηρεσίες μας παρέχονται μέσω της Team Knowhow στο Ηνωμένο Βασίλειο, την Ιρλανδία και τη Σκανδιναβία.