Χρήστος Μεγάλου: Είμαστε αισιόδοξοι για το μέλλον της Πειραιώς και για την πορεία της ελληνικής οικονομίας

Χρήστος Μεγάλου: Είμαστε αισιόδοξοι για το μέλλον της Πειραιώς και για την πορεία της ελληνικής οικονομίας

Την αισιοδοξία του τόσο για το μέλλον της Τράπεζας Πειραιώς μετά την κεφαλαιακή της ενίσχυση, όσο και για την πορεία ανάκαμψης της ελληνικής οικονομίας εξέφρασε ο διευθύνων σύμβουλος της Πειραιώς Financial Holdings Xρήστος Μεγάλου μιλώντας στο πλαίσιο της πανηγυρικής έναρξης της συνεδρίασης στο Χρηματιστήριο Αθηνών με αφορμή την έναρξη διαπραγμάτευσης των 1,2 δισ. νέων μετοχών μετά την ολοκλήρωση της αύξησης μετοχικού κεφαλαίου.

Ο ίδιος εκτίμησε ότι το 2021 θα αποτελέσει την αρχή μιας σειράς ετών «στη διάρκεια των οποίων η Ελλάδα θα επιτύχει ουσιαστική περαιτέρω ανάπτυξη η οποία θα αποτυπωθεί αντίστοιχα και στην πορεία του Ελληνικού Χρηματιστηρίου».

Από την πλευρά του ο διευθύνων σύμβουλος του Ομίλου Χρηματιστηρίου Αθηνών Σωκράτης Λαζαρίδης αναφέρθηκε στην επιτυχημένη ολοκλήρωση της αύξησης μετοχικού κεφαλαίου της Πειραιώς Financial Holdings, υπογραμμίζοντας παράλληλα τον ουσιαστικό ρόλο που ο κ. Χρήστος Μεγάλου έχει διαδραματίσει για δεκαετίες σε όλες τις σημαντικές προσπάθειες διεθνοποίησης της ελληνικής κεφαλαιαγοράς.