Χρηματοδότηση με αξιολόγηση-Κονδύλια μπόνους στις Περιφέρειες

Χρηματοδότηση με αξιολόγηση-Κονδύλια μπόνους στις Περιφέρειες

Με τίτλο κεντρικού θέματος «Χρηματοδότηση με αξιολόγηση-Κονδύλια μπόνους στις Περιφέρειες» κυκλοφορεί σήμερα Τρίτη 19 Νοεμβρίου ο Φιλελεύθερος.

Η χαμηλή απορρόφηση πολύτιμων πόρων από το ΕΣΠΑ κινητοποίησε την κυβέρνηση και σε συνεργασία με τους περιφερειάρχες προχωρούν σε νέο υπόδειγμα ώστε να κερδηθεί ο χαμένος χρόνος και να ενισχυθούν οι περιοχές που έχουν τις μεγαλύτερες ανάγκες αλλά και την ικανότητα στην αποτελεσματική διαχείριση.

FL
 


Διαβάστε ακόμη στον Φιλελεύθερο


-G Coud: Το Δημόσιο πετάει στο...σύννεφο

Με απόφαση του Κυριάκου Πιερρακάκη ξεκινά η εγκατάσταση όλων των πληροφοριακών συστημάτων στο κυβερνητικό νέφος.

-«Πόνταραν» στο μπάχαλο και έχασαν

Παραλήρημα ΣΥΡΙΖΑ για τη... διατήρηση της δημόσιας τάξης από τις αρχές και θράσος από τον ημιαπασχολούμενο διαδηλωτή Τσίπρα.

-Το μετέωρο βήμα της αναθεώρησης από τον ΣΥΡΙΖΑ...

Η αξιωματική αντιπολίτευση προσπαθεί, δημιουργώντας συνθήκες τεχνητής έντασης, να τορπιλίσει την κορυφαία κοινοβουλευτική διαδικασία

-Κυρ. Μητσοτάκης: «Η Τουρκία εκμεταλλεύεται τους πρόσφυγες»

«Δεν μπορεί μια χώρα της Ε.Ε. να διεκδικεί τα πλεονεκτήματα της ζώνης του Σένγκεν και να αρνείται ταυτόχρονα να μοιραστεί τα βάρη, όπως κάνουν ορισμένες χώρες της Ανατολικής Ευρώπης. Η Ευρώπη αντιμετωπίζει τις χώρες άφιξης όπως η Ελλάδα ως βολικούς χώρους “στάθμευσης” για πρόσφυγες και μετανάστες. Είναι αυτό ευρωπαϊκή αλληλεγγύη; Οχι. Δεν θα το δεχτώ άλλο», υπογραμμίζει ο πρωθυπουργός στη γερμανική εφημερίδα «Handelsblatt»


-Αξιζε η περιπέτεια Σταύρο Θεοδωράκη;

Σε πολιτικό επίπεδο, ξεκίνησε σαν πυροτέχνημα και έσβησε σαν κερί. Ομως, αν το δεις προσωπικά, βλέπεις ένα παιδί από την Αγία Βαρβάρα που ξεκίνησε από το τίποτα για να γίνει πολιτικός αρχηγός

-Η ασάφεια που άφηνε ανοιχτή την κερκόπορτα

Το «κόλπο» με την εμπορική χρήση των όρων «Μακεδονία - μακεδονικός» από τα Σκόπια και η σημασία της αντίδρασης του Συνδέσμου Εξαγωγέων Βορείου Ελλάδος

-Παφ και... τάληρο για θεριακλήδες

Εκδόθηκε η υπουργική απόφαση για την εφαρμογή του αντικαπνιστικού νόμου με πρόστιμα από 100 έως 10.000 ευρώ.

-Κερδίζει το συνέδριο χάνει, όμως, τον κόσμο

H Γεννηματά σε ρήξη με Γερουλάνο-Ανδρουλάκη. Ζητεί σανίδα σωτηρίας από Σημίτη - Δεν θα συμμετάσχει και καταγγέλλει μέσω «Φ» ο Ξεκαλάκης.


-Εκτακτο μέρισμα 300-500 εκατ. θα μοιράσει η κυβέρνηση

Τηρώντας πολύ προσεκτική στάση, δεδομένου ότι ακόμη δεν υπάρχει σαφής εικόνα για τον διαθέσιμο δημοσιονομικό χώρο, το οικονομικό επιτελείο αποφεύγει να «φωτογραφίσει» τους πιθανούς δικαιούχους της φετινής έκτακτης οικονομικής ενίσχυσης και παραπέμπει στο χρονικό διάστημα μετά την κατάθεση του προϋπολογισμού στη Βουλή για τις οριστικές αποφάσεις.

-Ευρωομόλογο 500 εκατ. ευρώ από την Μυτιληναίος για νέες επενδύσεις

Σε ευνοϊκή συγκυρία η έξοδος στις αγορές. Σύμφωνα με πληροφορίες, ένα σημαντικό μέρος του ομολογιακού θα χρηματοδοτήσει τη νέα μονάδα φυσικού αερίου στη Βοιωτία, αλλά ενδεχομένως και άλλα επενδυτικά σχέδια που δεν έχουν ακόμη οριστικοποιηθεί.

-Τραπεζικό κρεσέντο αλλά και διστακτικότητα στο Χρηματιστήριο

H HSBC διαφωνεί με τις “αρκούδες” των αγορών για την Ελλάδα και η Morgan Stanley ανοίγει τη συζήτηση για την αναβάθμιση σε επενδυτική βαθμίδα.


-Τα όπλα θερίζουν ζωές στις ΗΠΑ

Τέσσερα επεισόδια με 15 νεκρούς σε 5 ημέρες. Στην περιοχή της Καλιφόρνιας σημειώθηκαν τα τρία από τα τέσσερα θανατηφόρα περιστατικά, όταν ένοπλοι άνοιξαν πυρ σε δύο σπίτια και ένα σχολείο. Χθες, τρεις άνθρωποι βρήκαν τον θάνατο σε επίθεση στο πάρκινγκ καταστήματος της Walmart στην Οκλαχόμα.

-«Η βιομηχανία δεν αντέχει την πολιτική παραλυσία!»

Προειδοποίηση σε Τζόνσον-Κόρμπιν. Από τη μία η εμμονή των Τόρις για το Brexit, από την άλλη το σχέδιο των Εργατικών για πρόγραμμα κρατικοποιήσεων, ο Σύνδεσμος Βρετανών Βιομηχάνων ζήτησε ξεκάθαρες απαντήσεις, τις οποίες έλαβε μάλλον μόνο από τη Σουίνσον των Φιλελευθέρων Δημοκρατών, η οποία επανέλαβε ότι πρώτος στόχος της είναι η παραμονή της χώρας στην Ε.Ε.

-Μια D-Day για την Ουκρανία

Τετραμερής σύνοδος κορυφής στις 9 Δεκεμβρίου. Οι ηγέτες της Γαλλίας, της Γερμανίας, της Ρωσίας και της Ουκρανίας θα συναντηθούν στη Νορμανδία, σε μια προσπάθεια να αναβιώσουν την ειρηνευτική διαδικασία και να ανοίξουν τον δρόμο για διευθέτηση του προβλήματος, που θα επιτρέψει την άρση των ευρωπαϊκών κυρώσεων

-Το Χονγκ Κονγκ έχει το δικό του Πολυτεχνείο

Οι έγκλειστοι φοιτητές προσπαθούν να κάνουν ηρωική έξοδο, με τη βοήθεια διαδηλωτών που επιχειρούν να σπάσουν τον αστυνομικό κλοιό, ενώ οι δυνάμεις καταστολής έχουν στόχο να καταλάβουν το κτίριο και έχουν ξεκαθαρίσει ότι όσοι εξέλθουν θα συλλαμβάνονται


-Επιτέλους, η Ελλάδα βγήκε στην επίθεση!
Η αλλαγή προσανατολισμού, το αίσθημα δικαιοσύνης που εμπνέει ο Φαν''τ Σιπ και οι επιλογές που μας έκαναν να «ξεχάσουμε» τον Μανωλά και τον Παπασταθόπουλο. Πού θα κριθεί το «project Κατάρ»

-Στέφανος Τσιτσιπάς: Ο νέος βασιλιάς

Η βιομηχανία του τένις δεν περίμενε πως ένας Ελληνας νεαρός, ψιλόλιγνος, με εξαιρετική τεχνική και με εμφάνιση σέρφερ θα έβαζε τόσο γρήγορα το όνομά του στη συζήτηση για τους “επόμενους βασιλιάδες” του αθλήματος.

-Οι Red Hot Chili Peppers θα απογειώσουν το κοινό της Αθήνας το καλοκαίρι

Το συγκρότημα που σχηματίστηκε στο Λος Αντζελες το 1983, έρχεται στη χώρα μας για μια συναυλία την Παρασκευή 5 Ιουνίου 2020 στο πλαίσιο του Eject Festival.


-Συνέντευξη Ηλίας Μαγκλίνης: Μας βολεύει να νιώθουμε οτι είμαστε θύματα

O συγγραφέας μιλάει για το νέο βιβλίο του “Ειμαι όσα έχω ξεχάσει”, που περιέχει όλους τους εφιάλτες του Εμφυλίου και τονίζει: “Όσο και να προσπαθούμε πολλές φορές να της κρυφτούμε, η Ιστορία έρχεται και μας βρίσκει”.