Χωρίς μετρό η Αθήνα, παραμένουν τα προβλήματα σε δρόμους του Λεκανοπεδίου

Χωρίς μετρό η Αθήνα, παραμένουν τα προβλήματα σε δρόμους του Λεκανοπεδίου

Με υπομονή πρέπει να οπλιστούν οι οδηγοί στην Αθήνα καθώς λόγω της απεργίας των εργαζόμενων στη μετρό η κίνηση στο κέντρο της πρωτεύουσας παραμένει ακόμα αυξημένη.

Ειδικότερα, η μεγαλύτερη κίνηση οχημάτων παρουσιάζεται αυτή την ώρα, στο ρεύμα καθόδου της Αλεξάνδρας χαμηλά πριν τη διασταύρωση με την Πατησίων, στις λεωφόρους περιμετρικά της πλατείας Συντάγματος, στην Ιπποκράτους καθώς και αρκετά σηεμία της λεωφόρου της Μεσογείων. Ωστόσο σε αρκετές οδικές αρτηρίες του Λεκανοπεδίου στις οποίες οι οδηγοί είχαν ακινητοποιηθεί το πρωί η κατάσταση πλέον έχει ομαλοποιηθεί σύμφωνα με σχετικά στοιχεία από την Τροχαία.

Χωρίς μετρό (γραμμές 2 και 3) θα μείνει σήμερα Δευτέρα η Αθήνα λόγω της προειδοποιητικής 24ωρης απεργίας που προκήρυξε το Σωματείο Εργαζομένων Λειτουργίας Μετρό Αθηνών. 

Οι εργαζόμενοι καταγγέλλουν την «τραγική κατάσταση που έχει δημιουργηθεί από την έλλειψη προσωπικού, ανταλλακτικών και αναλώσιμων» στις αστικές συγκοινωνίες της πρωτεύουσας, ενώ στα παραπάνω προβλήματα «έρχεται να προστεθεί η αχαρακτήριστη συμπεριφορά της διοίκησης που αρνείται να συζητήσει με την πλειοψηφία των εργαζομένων», όπως αναφέρουν.

Η κίνηση στο Λεκανοπέδιο στις 14:00

Φωτογραφία: Intimenews