Χορηγήθηκε άδεια έξι ημερών στον Κουφοντίνα

Κυριακή 28 Οκτωβρίου 2018, 11:09
-A +A
Χορηγήθηκε άδεια έξι ημερών στον Κουφοντίνα

Άδεια από τις αγροτικές φυλακές Βόλου έλαβε σύμφωνα με πληροφορίες ο 11 φορές καταδικασμένος σε ισόβια για δολοφονίες της «17 Νοέμβρη», Δημήτρης Κουφοντίνας, καθώς εγκρίθηκε το αίτημά του. Η άδεια του, σύμφωνα με πληροφορίες, ξεκινά τη Δευτέρα και λήγει την Παρασκευή.

Αυτή την φορά εγκρίθηκε το αίτημα του για 4ημερη άδεια με περιοριστικούς όρους από τις αγροτικές φυλακές Βόλου. Εκτός από την 4ημερη άδεια δόθηκαν δύο ημέρες ακόμη για την μετακίνηση του, όπως προβλέπει ο νόμος, από και προς τις φυλακές. Έτσι, θα είναι εκτός φυλακών για συνολικά έξι ημέρες

Να σημειωθεί ότι μόλις επιστρέψει θα «μετακομίσει» από το θάλαμο που κρατείται τώρα, σε σπίτι της φυλακής. Εκεί θα διαμένει μόνος του έχοντας αρκετή ελευθερία κινήσεων καθώς θα μπορεί να βγαίνει και να μπαίνει ό,τι ώρα θέλει στο κατάλυμα του,  του οποίου θα έχει και τα κλειδιά για να κλειδώνει και να ξεκλειδώνει ο ίδιος.

Η μεταχείριση στον Κουφοντίνα με τις άδειες, καταδικασμένο σε 11 φορές ισόβια για τις δολοφονίες της 17Ν έχει προκαλέσει κατ΄επανάληψη τις έντονες αντιρρήσεις συγγενών των θυμάτων της τρομοκρατικής οργάνωσης αλλά και πρεσβειών χωρών.

Να θυμίσουμε ότι πρόσφατα αίτημα πρόωρης αποφυλάκισης για λόγους υγείας έχει υποβάλλει και ο Σάββας Ξηρός που τραυματίστηκε από αυτοσχέδιο εκρηκτικό μηχανισμό το καλοκαίρι του 2002, όταν αυτός εξεράγη στον Πειραιά και αποτέλεσε την αρχή των συλλήψεων των μελών της οργάνωσης που οδήγησαν στην εξάρθρωσή της και στην οριστική απενεργοποίηση της.

 

 

 

 

-A +A

Ροή Ειδήσεων

Σάββατο 30/11/2019
Σελίδα με όλες τις ειδήσεις

Δημοφιλέστερα Άρθρα