«Χολερική η κριτική Τσακαλώτου κατά της... συριζαϊκής ΕΡΤ»

«Χολερική η κριτική Τσακαλώτου κατά της... συριζαϊκής ΕΡΤ»

Με μια σκληρή ανάρτηση στο Facebook η δημοσιογράφος Κατερίνα Ακριβοπούλου χαρακτηρίζει «χολερική κριτική» τα όσα είπε ο Ευκλείδης Τσακαλώτος για τη στάση που κράτησε επί ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντας ότι η δημόσια τηλεόραση δεν τα πήγε καλά στο θέμα της αντικειμενικότητας.

«Θέλουμε μία δημόσια ραδιοτηλεόραση αντικειμενική και εκεί δεν τα πήγαμε καλά. Να ξέρουν όλοι, δεξιοί, αριστεροί, κεντρώοι, ότι στη δική τους τηλεόραση, στη δημόσια τηλεόραση, θα μάθεις την είδηση, ασχέτως αν θα μάθεις μετά το σχόλιο», ανέφερε σε χθες ο Ευκλείδης Τσακαλώτος.

Το γεγονός αυτό προκάλεσε την έντονη αντίδραση της Κατερίνας Ακριβοπούλου. «Πρόκειται για απροκάλυπτη και χολερική κριτική» έγραψε η δημοσιογράφος στο λογαριασμό της στο Facebook, υποστηρίζοντας μάλιστα ότι ο Ευκλείδης Τσακαλώτος ήταν από τους ελάχιστους υπουργούς που έχαιρε ανεξήγητης ασυλίας από το σύνολο των ΜΜΕ.

Αναλυτικά στην ανάρτησή της η Κατερίνα Ακριβοπούλου αναφέρει τα εξής: 

«Ε όχι και αυτοκριτική παιδιά! Αυτοκριτική θα ήταν να εξηγήσει γιατί ήταν από τους ελάχιστους υπουργούς που έχαιρε μιας... ανεξήγητης ασυλίας από το σύνολο των ΜΜΕ, την ''ίδια ώρα που λυσσομανούσαν συντεταγμένα εναντίον συγκεκριμένων υπουργών.Πρόκειται λοιπόν για απροκάλυπτη και χολερική κριτική στο γεγονός ότι η "συριζαϊκή" ΕΡΤ είχε το... θράσος να έχει μία και μοναδική εκπομπή με αριστερούς δημοσιογράφους, που εκφράζουμε τις ίδιες προσωπικές- και όχι εντεταλμένες- απόψεις καμιά τριανταριά χρόνια τώρα, σε όποια ΜΜΕ και αν βρεθήκαμε. Αν του χαλάσαμε το όραμα πρόβλημα του. Αυτά προς το παρόν…»