Χίος: 28χρονος μαχαίρωσε και σκότωσε 40χρονο

Χίος: 28χρονος μαχαίρωσε και σκότωσε 40χρονο

Άγρια δολοφονία 40χρονου σημειώθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου στο χωριό Λιθί της Χίου με δράστη 28χρονο φίλο του θύματος.

Ο δράστης σύμφωνα με πληροφορίες φέρεται να προσεβλήθη από κάτι που το θύμα είπε ή έκανε στη σύντροφό του.

Ο 40χρονος, κάτοικος Λιθίου και πατέρας δύο παιδιών δέχτηκε από τον 28χρονο θανάσιμο χτύπημα στο στήθος με μαχαίρι, λάμας περίπου 20 εκατοστών, σύμφωνα με το δελτίο Τύπου της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Βορείου Αιγαίου.

Σύμφωνα με το Σταθμό Αιγαίου της ΕΡΤ «τα όσα διαδραματίστηκαν πιθανότατα να έχουν καταγραφεί από τις κάμερες που διαθέτει το κατάστημα αλλά και να διαλευκανθούν από την κατάθεση του ενός και μοναδικού μάρτυρα, νεαρού ομογενή από την Αμερική, που εκείνη την ώρα βρισκόταν σε αυτό και μάλιστα λιποθύμησε όταν είδε την εξέλιξη του καυγά».

Η σορός του 40χρονου μεταφέρθηκε για διενέργεια νεκροψίας- νεκροτομής στο Γενικό Νοσοκομείο Χίου. Επίσης πρόκειται να γίνει τοξικολογικός έλεγχος σε θύμα και δράστη.

Ο συλληφθείς οδηγείται στην αρμόδια Εισαγγελική Αρχή με βαρύτατες κακουργηματικές κατηγορίες, ενώ το προανακριτικό έργο διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χίου.