Χαμός στο twitter με το χαρακτηρισμό των Εξαρχείων «Μονμάρτη» από Κ. Παπακώστα

Χαμός στο twitter με το χαρακτηρισμό των Εξαρχείων «Μονμάρτη» από Κ. Παπακώστα

Το χαρακτηρισμό «Μονμάρτη της πρωτεύουσας» που απέδωσε στα Εξάρχεια, σε συνέντευξή της, σχολιάζουν με καυστικό και χιουμοριστικό τρόπο οι χρήστες στο twitter.

«Στα σοβαρά συνέκρινε την (τουριστικότατη εδώ και δεκαετίες) Μονμάρτη με το βασίλειο της πρέζας (των μπαχαλάκιδων και της παραβατικότητας) των Εξαρχείων!! Ήμαρτον! Έλεος!», αναφέρει ένας χρήστης.

Άλλος χρήστης διερωτήθηκε: «Η μανδάμ Παπακω χαρακτήρισε τα Εξάρχεια Μονμάρτη της Αθήνας. Γιατί δεν πάει να μείνει εκείνη στα Εξάρχεια χωρίς συνοδεία αστυνομικής δύναμης;»

Την απορία του εξέφρασε και άλλος χρήστης: «Η Παπακώστα χαρακτήρισε τα Εξάρχεια, Μονμάρτη. Απορώ αν έχει πάει και στα 2», ενώ ακολουθήσει άλλος χρήστης με το καυστικό σχόλιο: «Η άσχετη Παπακωστα συγκρινει την Μονμαρτη, κέντρο διανοουμενων- καλλιτεχνών και υψηλή αρχιτεκτονική με τα Εξαρχεια των κουκουλοφορων, των μολοτοφ, της εμποριας ναρκωτικών και των τρισαθλιων πολυκατοικιων. Ασχετη».

 «Κατερίνα Παπακώστα: «Μονμάρτη» της Αθήνας τα Εξάρχεια -Κέντρο τέχνης και πολιτισμού.
Σωστηηηηή η κυρία. Βραδυ παρα βράδυ η περιοχή γύρω απο το ΕΜΠ φλέγεται στις πολιτιστικές εκδηλώσεις», σημειώνει άλλος χρήστης.