Χ. Θεοχάρης: Η διαφθορά μας οδήγησε στην πτώχευση

Χ. Θεοχάρης: Η διαφθορά μας οδήγησε στην πτώχευση

«Ο κ. Τσίπρας αν και δείχνει πολύ μεγάλη θέληση να παραμείνει γαντζωμένος στην καρέκλα της εξουσίας, δυστυχώς δεν έχει λύσει κανένα πρόβλημα. Έχει κουράσει την κοινωνία και έχει αρχίζει να κουράζει και την κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ», ανέφερε ο Χάρης Θεοχάρης σήμερα μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό του Alpha.

«Βάζει τα προβλήματα κάτω από το χαλί και από ένα σημείο και μετά, όταν αρχίσουν να συσσωρεύονται, στην κυβέρνηση σκέπτονται τις εκλογές. Οπότε η λύση των προβλημάτων απομακρύνεται ακόμα περισσότερο», εξήγησε ο ανεξάρτητος βουλευτής.

«Σε σχέση με τη διαφθορά, μόνο τους αφελείς έχει πείσει ο ΣΥΡΙΖΑ ότι την αντιμάχεται. Είναι χαρακτηριστικό το παράδειγμα με τη δίκη για τις παράνομες επιχορηγήσεις της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ, στην οποία η διοίκηση της ΔΕΗ “ξέχασε” να παραστεί ως πολιτική αγωγή. Η κυβέρνηση καλύπτει και αυτή τους φίλους της συνδικαλιστές, όπως τους κάλυπταν και οι προηγούμενες κυβερνήσεις», συμπλήρωσε ο κ. Θεοχάρης.

«Εάν μας έδωσε κάποια ελπίδα η έλευση του ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία, ήταν ότι πιστεύαμε πως ίσως αρχίσει να λειτουργεί ο νόμος. Βλέπουμε όμως πάλι προσπάθεια συγκάλυψης των ημετέρων. Αυτά τα φαινόμενα μας οδήγησαν στην πτώχευση και μας κρατούν οκτώ χρόνια στην κρίση χωρίς να μπορούμε να ξεφύγουμε», τόνισε.