Χ. Θεοχάρης: Δεν υπάρχει σύμπτωση στο ασφαλιστικό με τη ΝΔ

Χ. Θεοχάρης: Δεν υπάρχει σύμπτωση στο ασφαλιστικό με τη ΝΔ

"Δεν υπάρχει σύμπτωση στο ασφαλιστικό με τη ΝΔ εκτός αν με την εκλογή του νέου αρχηγού αλλάξει η ρητορική και η πολιτική της" ξεκαθάρισε, μιλώντας στο "Πρακτορείο 104,9 FM", ο βουλευτής του Ποταμιού, Χάρης Θεοχάρης.

Όπως επισήμανε, μιλώντας στην εκπομπή "Καθημερινά", με τους Νικόλ Καζαντζίδου και Χρήστο Μάτη, η ΝΔ "κουβαλάει κάποια βαρίδια από το παρελθόν" και υπογράμμισε ότι η πρόταση της κυβέρνησης είναι πρακτικά ο νόμος, πάνω στον οποίο είχαν στηριχτεί οι υπουργοί των προηγούμενων κυβερνήσεων Α. Λοβέρδος και Γ. Βρούτσης. "Συνεπώς δεν είμαι σίγουρος με πιο σκεπτικό τον απορρίπτει τώρα η ΝΔ, εκτός αν αποποιείται και το παρελθόν της" υπογράμμισε.

Χαρακτήρισε "καλή" την ομιλία του κ. Μητσοτάκη στην κοινοβουλευτική ομάδα της ΝΔ, εξέφρασε την ελπίδα ότι ο νέος αρχηγός της ΝΔ δεν θα ξεχάσει στην πορεία τις μεταρρυθμίσεις και τις αλλαγές που εξήγγειλε και σχολιάζοντας την επικράτησή του στις εκλογές επισήμανε ότι κάθε διαδικασία ανανέωσης του πολιτικού συστήματος είναι προς τη τη θετική κατεύθυνση.

"Η ανανέωση των πολιτικών χώρων θα βοηθήσει πολλαπλά" είπε ο κ. Θεοχάρης και πρόσθεσε: "η ανανέωση που έγινε στον κεντροδεξιό χώρο είναι θετική, νομίζω είναι η σειρά του κεντρώου και του κεντροαριστερού χώρου να κάνει αυτή την ανανέωση και τελευταία θα μείνει η ανανέωση της κεντροαριστεράς γιατί αυτή τη στιγμή κυβερνάει".

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ