«Βροχή» μολότοφ έξω από τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ λόγω... Κουφοντίνα

«Βροχή» μολότοφ έξω από τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ λόγω... Κουφοντίνα

Επίθεση με δεκάδες βόμβες μολότοφ στη Χαριλάου Τρικούπη έξω από τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ από ομάδα αντιεξουσιαστών, μετά την πορεία υποστήριξης στον αρχιεκτελεστή της 17Ν Δημήτρη Κουφοντίνα με αίτημα την χορήγηση αδείας από τη φυλακή.

Οι αντιεξουσιαστές έριξαν επίσης μολότοφ στις δυνάμεις των ΜΑΤ που απάντησαν με χημικά, ενώ έβαλαν φωτιά και σε κάδους απορριμάτων. 

εξάρχεια

εξάρχεια

Π. Χρηστίδης: Ανίκανο να προστατεύσει τον πολίτη το υπουργείο

«Πάνω από 40 μολότοφ στη Χαριλάου Τρικούπη. Ευτυχώς όλοι είναι καλά. Για ακόμη μια φορά τα Εξάρχεια στο έλεος των κουκουλοφόρων. Για ακόμη μια φορά το υπουργείο ανίκανο να προστατεύσει τον πολίτη», δήλωσε ο Παύλος Χρηστίδης, εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος Αλλαγής για την επίθεση εναντίον διμοιρίας των ΜΑΤ έξω από τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ.

«Δεν πάει άλλο με την ανοχή της κυβέρνησης στη βία», πρόσθεσε χαρακτηριστικά ο κ.  Χρηστίδης

Νωρίτερα οι αντιεξουσιαστές είχαν πραγματοποιήσει «πορεία αλληλεγγύης» στο κέντρο της Αθήνας ζητώντας να δοθεί άδεια στον πολυισοβίτη «Λουκά» της 17 Νοέμβρη, η οποία ξεκίνησε από τα Προπύλαια και έφτασε γύρω στις 21:00 στη Βουλή. Στη συνέχεια ομάδες νεαρών κατευθύνθηκαν προς τα Εξάρχεια όπου προχώρησαν στα επεισόδια.

εξάρχεια

εξάρχεια

εξάρχεια