Βρέθηκαν οι 11χρονοι που είχαν απαχθεί στην Κύπρο - Συνελήφθη 35χρονος δράστης

Βρέθηκαν οι 11χρονοι που είχαν απαχθεί στην Κύπρο - Συνελήφθη 35χρονος δράστης

Αίσιο τέλος είχε η υπόθεση της εξαφάνισης των δύο 11χρονων από το σχολείο Καμάρων στη Λάρνακα. Οι αστυνομικές αρχές εντόπισαν και συνέλαβαν τον απαγωγέα τους, έναν 35χρονο άνδρα ο οποίος αυτή την ώρα ανακρίνεται.

Την είδηση επιβεβαίωσαν ο Κύπριος υπουργός Παιδείας Κώστας Χαμπιαούρης και ο πρόεδρος της Κύπρου Νίκος Αναστασιάδης, ο οποίος με μήνυμά του στο Twitter, συνεχάρη τις κυπριακές αρχές για τις προσπάθειές τους.

Τα δύο παιδιά έχουν παραδοθεί ήδη στους γονείς τους, ενώ αργότερα θα υποβληθούν σε ιατρικές εξετάσεις για να διαπιστωθεί η κατάσταση της υγείας τους.

Αστυνομικές πηγές ανέφεραν στο SigmaLive ότι ο άνδρας είχε προσεγγίσει συνολικά πέντε παιδιά, που βρίσκονταν εκείνη τη στιγμή στο σχολείο, παριστάνοντας τον νέο δάσκαλο του σχολείου. Τους ζήτησε βοήθεια για να μεταφέρει τα πράγματα του στο γραφείο, αλλά μόνο οι δυο απαχθέντες προθυμοποιήθηκαν να τον βοηθήσουν.

Οι δυο εντεκάχρονοι είναι από την Ελλάδα και οι γονείς τους εργάζονται στη Λάρνακα. Το συμβάν σημειώθηκε περί τις 7.30 το πρωί, πριν το κτύπημα του πρώτου κουδουνιού.