Βίντεο-μήνυμα της ΕΛΑΣ: «Μαζί τα καταφέραμε, μαζί προσπαθούμε, μαζί θα συνεχίσουμε»

Βίντεο-μήνυμα της ΕΛΑΣ: «Μαζί τα καταφέραμε, μαζί προσπαθούμε, μαζί θα συνεχίσουμε»

«Μαζί τα καταφέραμε, μαζί προσπαθούμε, μαζί θα συνεχίσουμε», είναι το σλόγκαν του μηνύματος της ΕΛΑΣ, μέσω ενός βίντεο, που αποτελεί έκφραση ευχαριστιών προς τους πολίτες για την συνεργασία τους την περίοδο της καραντίνας και παράλληλα έκκληση για συνέχιση αυτής της συνεργασίας και στην επόμενη φάση της προσπάθειας για την αντιμετώπιση της επιδημίας.

Το βίντεο διάρκειας 35 δευτερολέπτων αρχίζει με στιγμιότυπα από την αντιμετώπιση της κρίσης στον Έβρο και συνεχίζει με τις δράσεις της Αστυνομίας κατά την διάρκεια της εφαρμογής των περιοριστικών μέτρων.

Σημειώνεται ότι το σποτ είναι αποκλειστική παραγωγή του Γραφείου Τύπου του Αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ και έγινε με πρωτοβουλία του Αρχηγού αντιστράτηγου Μιχάλη Καραμαλάκη, ενώ κυκλοφορεί ήδη στο You Tube, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και σε ειδικό banner στην ιστοσελίδα της αστυνομίας, www. hellenicpolice.gr.

Το μήνυμα, άρχισε να προβάλλεται και να μεταδίδεται από σήμερα, 8-5-2020 και μέχρι την 8-6-2020, κατόπιν έγκρισης για δωρεάν προβολή που έδωσε το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης (Ε.Σ.Ρ.), μετά από αίτημα του Αρχηγείου του Σώματος της ΕΛΑΣ.