Βίντεο με νέο πάρτι κρατουμένων στις φυλακές του Κορυδαλλού

Βίντεο με νέο πάρτι κρατουμένων στις φυλακές του Κορυδαλλού

Ένα νέο βίντεο για τα πάρτι που γίνονται από κρατούμενους στις φυλακές του έφερε στο φως της δημοσιότητας το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha, μία ημέρα μετά το βίντεο που έδειχνε πώς οι κρατούμενοι είχαν μετατρέψει το κελί τους σε «σουίτα» με τηλεόραση τελευταίας τεχνολογίας, αλκοόλ και κινητά.

«Ογδόντα ευρώ κοστίζει η φιάλη με το αλκοόλ. Στο βίντεο δεν φαίνεται και κάτι. Πάρτι έκαναν τα παιδιά. Όταν θα πεις στον σωφρονιστικό ότι θα βρει τον μπελά του, κάθεται ήσυχος» δήλωσε κρατούμενος στον Alpha, όπου παρουσιάστηκε το καινούργιο βίντεο με την πολυτελή ζωή που κάνουν οι κρατούμενοι κρατούμενοι μέσα στις φυλακές. Ένας κρατούμενος χορεύει  ζεϊμπέκικο και οι υπόλοιπο τον χειροκροτούν και το καταγράφουν με τα κινητά τους τηλέφωνα. 

Επίσης, ένας πρώην κρατούμενος μίλησε στον Alpha και τόνισε πως «αυτά γίνονται καθημερινά στον Κορυδαλλό. Εδώ μπαίνουν ναρκωτικά, δεν θα μπει αλκοόλ και κινητά;». «Ογδόντα ευρώ κοστίζει η φιάλη με το αλκοόλ. Στο βίντεο δεν φαίνεται και κάτι. Πάρτι έκαναν τα παιδιά. Όταν θα πεις στον σωφρονιστικό ότι θα βρει τον μπελά του, κάθεται ήσυχος» τόνισε ακόμη.

Υπενθυμίζεται ότι η αντίδραση του υπουργείου Δικαιοσύνης για το χθεσινό βίντεο ήταν να τονίσει, σε ανακοίνωσή του, ότι διεξάγεται έρευνα και πως «κανείς δεν είναι υπεράνω του νόμου».