Αυξημένα ποσοστά αλκοόλης ανιχνεύθηκαν στον 44χρονο οδηγό

Αυξημένα ποσοστά αλκοόλης ανιχνεύθηκαν στον 44χρονο οδηγό

Αυξημένα ποσοστά αλκοόλης βρέθηκαν στο αίμα του 44χρονου που οδηγούσε το μοιραίο αυτοκίνητο, το οποίο έκοψε το νήμα της ζωής ενός 14χρονου ποδηλάτη μπροστά στα μάτια του δίδυμου αδελφού του και ενός φίλου τους.

Σύμφωνα με το protothema.gr, η έρευνα των αστυνομικών του τμήματος Στυλίδας βρίσκεται σε εξέλιξη, για να εξακριβωθεί κάτω από ποιες συνθήκες ο 44χρονος οδηγός έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου που οδηγούσε και έπεσε πάνω στα ποδήλατα των τριών παιδιών, στον δρόμο- καρμανιόλα Αχινού-Καραβόμυλου, λίγο μετά τις 10 τη νύχτα της Πέμπτης.

Από τις μέχρι στιγμής πληροφορίες φαίνεται πως ανιχνεύθηκε αλκοόλ πολύ πάνω από το επιτρεπόμενο όριο στο αίμα του 44χρονου.

Σημειώνεται ότι το θανατηφόρο τροχαίο συνέβη λίγο μετά τις 10 μ.μ. της Πέμπτης όταν τα δύο δίδυμα αδέρφια μαζί με τον φίλο τους κινούνταν στο δρόμο Αχινού – Καραβόμυλου μέσα στο χωριό, στο ύψος του Γκλαντζούνη στη Λαμία.

Τότε ένα αυτοκίνητο που κινούνταν στην ίδια κατεύθυνση με εκείνα, έπεσε με μεγάλη ταχύτητα πάνω τους παρασέρνοντάς τους.

Συγκεκριμένα ο 44χρονος οδηγός του αυτοκινήτου έχασε τον έλεγχο του οχήματος και αφού κατάφερε να αποφύγει τον πρώτο ποδηλάτη, έπεσε πάνω στους άλλους δύο.