Autospot Delivery Services: Γιατί courier όταν υπάρχει το delivery;

Autospot Delivery Services: Γιατί courier όταν υπάρχει το delivery;

Στη νέα πραγματικότητα που διαρκώς μετασχηματίζεται στην εποχή μας το «κλειδί» είναι η προσαρμογή και η εφευρετικότητα. Και σε μια αγορά η οποία έρχεται αντιμέτωπη με αναπάντεχες συνθήκες η λύση είναι η καινοτομία. Με τον Covid 19 να έχει ανατρέψει πολλά από τα δεδομένα στο επιχειρείν, η ανάγκη για αξιόπιστες υπηρεσίες διανομής, έχει καταστεί πρωταρχική.

Ωστόσο, οι παραδοσιακές «δομές» εξυπηρέτησης δεν στάθηκαν ικανές να καλύψουν τις ανάγκες της αγοράς και των πολιτών. Μια πραγματικότητα που οδήγησε στη δημιουργία της Autospot Delivery Services: τον απαραίτητο σύμμαχο κάθε eshop για άμεση και εγγυημένη παράδοση αυθημερόν. Στην κυριολεξία αυθημερόν.

Οι υπηρεσίες courier απέδειξαν στην πράξη ότι αδυνατούν να ανταποκριθούν στα νέα δεδομένα του digital μετασχηματισμού που επέφερε η πανδημία, δημιουργώντας λόγω των αργοπορημένων παραδόσεων ένα δυσαρεστημένο πελατολόγιο με μακροπρόθεσμες συνέπειες στην αξία των brand. Σε αντίθεση, το συγκριτικό πλεονέκτημα της Autospot Delivery Services είναι ότι δεσμεύεται για την αυθημερόν διανομή προϊόντων σε Αττική και Θεσσαλονίκη μέσω ενός πλήρως οργανωμένου δικτύου που εξελίσσεται μέρα με την ημέρα.

Επομένως, γιατί παράδοση αύριο κι όχι αυθημερόν; Γιατί courier όταν υπάρχει το delivery;

Η ιδέα του project γεννήθηκε τον Μάρτιο του 2020, όταν μέσα στην καρδιά του πρώτου lockdown ο Απόστολος Ρομπόπουλος αποφάσισε να θέσει στην Ελλάδα καινούργιες βάσεις στις υπηρεσίες διανομής. Σήμερα η Autospot Delivery Services βρίσκεται σε μια συνεχόμενη τροχιά εξέλιξης, κατορθώνοντας να αυξήσει το στόλο της σε 200 οχήματα, που πραγματοποιούν την ίδια κιόλας ημέρα ταχύτατες παραδόσεις εντός Αττικής και Θεσσαλονίκης.

Επιπλέον, το δίκτυο της εταιρίας ενισχύεται με σύγχρονα κέντρα διανομής σε περισσότερες από 50 πόλεις και με ειδικά εκπαιδευμένο προσωπικό ικανό να ανταποκριθεί στις ιδιαίτερες ανάγκες της καινούργιας πραγματικότητας.

Παράλληλα, έχει γίνει μια σημαντική επένδυση σε πρωτοποριακά συστήματα μηχανογράφησης, τα οποία σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα επιτρέπουν τη δυνατότητα online παρακολούθησης και άμεσης ενημέρωσης για κάθε στάδιο μεταφοράς του προϊόντος. Αυτός είναι και ο λόγος που η Autospot Delivery Services έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη των πελατών της χτίζοντας συνεργασίες στρατηγικής σημασίας με κορυφαίες εταιρίες λιανικής όπως ο Σκλaβενίτης, ο Μασούτης, το Πλαίσιο αλλά και η Tetoma.

Η ελπιδοφόρα κίνηση του Απόστολου Ρομπόπουλου συνεχίζει δυναμικά την πορεία της ανοίγοντας το δρόμο για τις επιχειρήσεις που οικοδομούν το ψηφιακό μέλλον τους. Η Autospot Delivery Services μας καλωσορίζει σε μια νέα, πιο γρήγορη εποχή. Την εποχή του delivery αυθημερόν.