ΓΔ: 898,63 -6,68 (-0,74 %)

Τζίρος: 98,36 εκατ. €   RT

7ος χρόνος, ημέρα 1994η
Σάββατο, 17 Απριλίου 2021

ΓΔ: 898,63 -6,68 (-0,74 %)

Τζίρος: 98,36 εκατ. €   RT

Aυτοκίνητο έπεσε πάνω σε πεζούς στο Λονδίνο - Πέντε άτομα τραυματίστηκαν

Aυτοκίνητο έπεσε πάνω σε πεζούς στο Λονδίνο - Πέντε άτομα τραυματίστηκαν

Σε επιφυλακή τέθηκαν οι Αρχές στο βόρειο Λονδίνο καθώς ένα αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε πεζούς, τραυματίζοντας σοβαρά πέντε άτομα. Μάλιστα ένας τους τραυματίες νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Το περιστατικό έλαβε χώρα το μεσημέρι της Παρασκευής σε πεζοδρόμιο στην περιοχή Stamford Hill, στο Χάκνεϊ, στα ανατολικά της βρετανικής πρωτεύουσας.  Μέχρι στιγμής δεν έχει αναφερθεί η αιτία του γεγονότος, αλλά οι Αρχές δεν το θεωρούν περιστατικό τρομοκρατίας ούτε έχουν γίνει συλλήψεις, όπως δήλωσε εκπρόσωπος της Αστυνομίας. Ωστόσο συνιστούν στο κοινό να μην πλησιάσει το μέρος.

Μια 35χρονη γυναίκα και ένας 25χρονος άνδρας που είχε αναφερθεί αρχικά ότι βρίσκονται σε κρίσιμη κατάσταση, είναι τώρα σταθεροί, όπως και δύο άνδρες ηλικίας 36 και 46 ετών.

Η Υπηρεσία Ασθενοφόρων του Λονδίνου δήλωσε ότι προσέφερε πρώτες βοήθειες σε πεζούς για μια σειρά τραυματισμών στο κεφάλι, στο στήθος και στα πόδια πριν τους μεταφέρει στο νοσοκομείο. Το περιστατικό σημειώθηκε έξω από ένα πλυντήριο αυτοκινήτων, όταν το αυτοκίνητο φάνηκε να φεύγει από τον δρόμο και να καταλήγει πάνω σε έναν φράχτη.