Ατύχημα στους αγώνες καρτ στην Πάτρα: Συγκρατημένα αισιόδοξοι για τον 6χρονο οι γιατροί

Ατύχημα στους αγώνες καρτ στην Πάτρα: Συγκρατημένα αισιόδοξοι για τον 6χρονο οι γιατροί

Συγκρατημένα αισιόδοξοι για την κατάσταση της υγείας του 6χρονου Φώτη εμφανίζονται οι γιατροί της ΜΕΘ Παίδων όπου νοσηλεύεται διασηλωνωμένο με κρανιοεγκεφαλική κάκωση το παιδί από το μεσημέρι της Κυριακής, μετά τον τραυματισμό του στους αγώνες καρτ της Πάτρας.

Σύμφωνα με το thebest.gr, η αξονική στην οποία υπεβλήθη το αγοράκι, δεν έδειξε αιμάτωμα στο κεφάλι του παιδιού και αυτό κάνει τους γιατρούς να αισιοδοξούν έστω και συγκρατημένα.  Περιμένουν τις επόμενες ώρες για να τον ξυπνήσουν, να μειώσουν τη χορήγηση των φαρμάκων και να δουν πώς θα αντιδράσει.

Πέντε άτομα στο αυτόφωρο

 

Στο μεταξύ, στον Εισαγγελέα οδηγούνται αργότερα οι πέντε συλληφθέντες για το ατύχημα, διοργανωτές, αλυτάρχης, υπεύθυνοι ασφαλείας και ο οδηγός του καρτ με την αυτόφωρη διαδικασία.

Ο Εισαγγελέας θα αποφασίσει αν θα γίνει σήμερα δίκη ή αν θα οριστεί δικάσιμος για την υπόθεση. Σε βάρος τους έχει σχηματιστεί δικογραφία για το αδίκημα της σωματικής βλάβης από αμέλεια.

Παρακολουθούσε πίσω από τα κιγκλιδώματα

 

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο 6χρονος παρακολουθούσε τους αγώνες πίσω από τα προστατευτικά κιγκλιδώματα μαζί με συγγενικό του πρόσωπο, στο ύψος της οδού Μαιζώνος, κοντά στην πλατεία Γεωργίου.

Όπως σημειώνει το thebest.gr, το αγωνιζόμενο όχημα καρτ χτύπησε στις μπαριέρες της Μαιζώνος. Το καρτ αναποδογύρισε, τραυματίζοντας το παιδί που παρακολουθούσε τον αγώνα, στο κεφάλι, ενώ τραυματίας είναι και ο οδηγός.

Στο σημείο έσπευσε άμεσα ασθενοφόρο και το 6χρονο παιδί διακομίστηκε με ασθενοφόρο στο Καραμανδάνειο. Εκεί διασωληνώθηκε και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο του Ρίου.