Αθώος δηλώνει ο ιδιοκτήτης αλυσίδας ενεχυροδανειστηρίων για την υπόθεση λαθρεμπορίας χρυσού

Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2018, 21:40
-A +A
Αθώος δηλώνει ο ιδιοκτήτης αλυσίδας ενεχυροδανειστηρίων για την υπόθεση λαθρεμπορίας χρυσού

Αθώος για την εμπλοκή του στο κύκλωμα λαθρεμπορίας χρυσού δηλώνει στον ΣΚΑΪ ο γνωστός ενεχυροδανειστής που κατηγορείται ότι είναι ένας από τους εγκεφάλους της μαφίας. «Είμαι αθώος… οι κατηγορίες εις βάρος μου θα καταρρεύσουν» αναφέρει.

«Δεν έχω εμπλοκή με την παράνομη εξαγωγή χρυσού… Εγώ μπλέχτηκα επειδή συνεργαζόμουν με τους Τούρκους. Επειδή με το λεωφορείο έφευγαν και δικές μου βαλίτσες με χρυσό» σημειώνει. Τα δικά μου, προσθέτει, ήταν όλα νόμιμα θα αποδειχθεί μόλις έρθουν τα παραστατικά (των συναλλαγών).

Η ΕΛΑΣ παρακολουθούσε επί μήνες το εκτεταμένο κύκλωμα που εξήγε λαθραία τόνους χρυσού στο εξωτερικό τον οποίο έλιωναν σε χυτήριο στην οδό Στουρνάρη στα Εξάρχεια.

Ο ΣΚΑΪ εντόπισε το υπερπολυτελές γιοτ που διέθετε ο ενεχυροδανειστής. Είναι άνω των 20 μέτρων. Σε ένα διάλογο του ενεχυροδανειστή με φερόμενο ως συνεργό του, του περιγράφει ότι το σκάφος του κόστισε τζάμπα, μόλις 360.000 ευρώ με τις ανακαινίσεις.

«Δεν είναι λεφτά αυτά, δεν είναι λεφτά γι’ αυτό το σκάφος σού λέω… Με επτά κατοστάρικα τέτοιο πράγμα δεν βρίσκεις» αναφέρει χαρακτηριστικά ο ενεχυροδανειστής.

-A +A

Δημοφιλέστερα Άρθρα