ΑΤ Αλίμου: 14χρονος Αιγύπτιος θετικός στον κορονοϊό - Ελέγχονται 35 αστυνομικοί

ΑΤ Αλίμου: 14χρονος Αιγύπτιος θετικός στον κορονοϊό - Ελέγχονται 35 αστυνομικοί

Συναγερμός σήμανε στο Αστυνομικό Τμήμα του Αλίμου καθώς ένα ασυνόδευτο παιδί από την Αίγυπτο βρέθηκε σήμερα τα ξημερώματα θετικό στον κορονοϊό.

Οι αστυνομικοί αναμένουν οδηγίες από τον ΕΟΔΥ προκειμένου να γίνει απολύμανση του χώρου και να υποβληθούν σε τεστ τα 35 άτομα που υπηρετούν στο τμήμα και σύμφωνα με πληροφορίες σχεδόν όλοι πέρασαν από το γραφείο του αξιωματικού υπηρεσίας όπου βρισκόταν το παιδί.

Σύμφωνα με το protothema.gr, το μεσημέρι της Δευτέρας όταν αστυνομικοί είδαν το παιδί από την Αίγυπτο να περιφέρεται σαν χαμένο έξω από το Τμήμα του Αλιμου. Το αγόρι διαπιστώθηκε ότι είναι από την Αίγυπτο καθώς το μόνο που κουβαλούσε πάνω του είναι ένα καινούργιο διαβατήριο το οποίο κάποιοι του είχαν βγάλει κρυφά στις 9 Αυγούστου. Αμέσως το οδήγησαν στο γραφείο του αξιωματικού υπηρεσίας και ειδοποιήθηκε η εισαγγελέας ανηλίκων η οποία έδωσε εντολή στους αστυνομικούς για προστατευτική φύλαξη μέχρι να γίνουν εξετάσεις, και στη συνέχεια να οδηγηθεί μέσω του Εθνικού Κέντρου Κοινωνικής Αλληλεγγύης σε δομή ασυνόδευτων ανηλίκων.