Αστυνομικοί Θεσ/νίκης: Πρόκληση να απασχολούνται τόσοι αστυνομικοί για ένα  συνέδριο κόμματος

Αστυνομικοί Θεσ/νίκης: Πρόκληση να απασχολούνται τόσοι αστυνομικοί για ένα συνέδριο κόμματος

Την έντονη δυσαρέσκεια τους εξέφρασαν τα μέλη της Ανεξάρτητης Συνδικαλιστικής Πρωτοβουλίας Αστυνομικών της Θεσσαλονίκης για τα «υπερβολικά», όπως τα χαρακτηρίζουν, μέτρα τάξης, στο περιφερειακό συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ στην πόλη.

«Αποτελεί προσβολή και πρόκληση για τους πολίτες της πόλης όταν απασχολούνται τόσοι αστυνομικοί για ένα συνέδριο κόμματος», δηλώνουν χαρακτηριστικά σε ανακοίνωσή τους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Α.Σ.Π.Α: 

«Δεύτερη ημέρα μέτρων για το περιφερειακό συνέδριο της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, δεύτερη ημέρα υπερβολής και ποιος ξέρει τι μας ξημερώνει αύριο με την άφιξη του Πρωθυπουργού.

Ως συνδικαλιστικός φορέας ρόλος μας είναι να ελέγξουμε αν τηρούνται τα εργασιακά δικαιώματα των συναδέλφων μας, αλλά δεν μπορούμε να μην εκφράσουμε την έντονη δυσαρέσκεια μας για όλα όσα συμβαίνουν πέριξ του ξενοδοχείου όπου διοργανώνεται το συγκεκριμένο συνέδριο.

Αμέτρητοι αστυνομικοί όλων των υπηρεσιών ο ένας δίπλα στον άλλον, διμοιρίες διασκορπισμένες παντού στατικές δυνάμεις ανά 5 μέτρα ΟΠΚΕ ΔΙΑΣ.

Αποτελεί προσβολή και πρόκληση για τους πολίτες της πόλης όταν απασχολούνται τόσοι αστυνομικοί για ένα συνέδριο κόμματος.

Δυστυχώς η Αστυνομία ειδικά τα χρόνια των μνημονίων έχασε τον ρόλο της και τον δρόμο της.

Η ηγεσία ενδιαφέρεται αποκλειστικά και μόνο για τα συνέδρια τα γήπεδα τις πορείες.

Μακάρι να έδειχνε παρόμοιο ενδιαφέρον  για την αστυνόμευση και τα προβλήματα των αστυνομικών.

Το γεγονός ότι όλες οι μεγάλες πολιτικές δυνάμεις τα χρόνια των μνημονίων, χρειάζονται στρατιές αστυνομικών για να διοργανώσουν συνέδρια και ομιλίες αποτελεί  την μεγαλύτερη απόδειξη ότι οι πολιτικές τους είναι αποτυχημένες και εναντίον του λαού της χώρας».

Φωτογραφία intime news