Αστακός: Πρώην δήμαρχος απείλησε να κόψει τις φλέβες του σε δημοτικό συμβούλιο

Αστακός: Πρώην δήμαρχος απείλησε να κόψει τις φλέβες του σε δημοτικό συμβούλιο

Σοβαρό επεισόδιο σημειώθηκε, το βράδυ της Παρασκευής, στην τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ξηρομέρου, στο Δημαρχείο στον Αστακό, καθώς ο πρώην δημάρχος Αστακού και επικεφαλής σήμερα παράταξης της ελάσσονος αντιπολίτευσης φέρεται να απείλησε «να κόψει τις φλέβες του με ένα ξυράφι που είχε στα χέρια του».

Σύμφωνα με πληροφορίες του agriniopres.gr, ο πρώην δημάρχος Αστακού, Παναγιώτης Στάικος, εμφανίστηκε ιδιαίτερα ενοχλημένος για το γεγονός ότι το διαχειριστής τοπικού blog δεν δημοσίευσε επιστολή του γι''αυτό και τον επέπληξε και ενώ η συνεδρίαση βρισκόταν προς το τέλος της, «άρχισε να φωνάζει όρθιος, μιλώντας για «αχάριστους» και να απειλεί να κόψει τις φλέβες του με ένα ξυράφι που είχε στα χέρια του. Φέρεται μάλιστα να είπε πως ήθελε με το αίμα του να γράψει τη λέξη αξιοπρέπεια».

Όπως τονίζει το agriniopres.gr, «μάρτυρες υποστηρίζουν πως είχε μαζί του και ένα χειρουργικό νυστέρι, ενώ γενικά βρίσκονταν σε έξαλλη κατάσταση», ενώ οι σύμβουλοι έσπευσαν προς το μέρος του προσπαθώντας να τον αφοπλίσουν και να τον ηρεμήσουν.

Όπως υποστηρίζει το τοπικό ειδησεογραφικό μέσο, «ο πρώην δήμαρχος βρέθηκε στο δάπεδο και χρειάστηκε αρκετή ώρα για να ηρεμήσει».