7ος χρόνος, ημέρα 2158η
Τρίτη, 28 Σεπτεμβρίου 2021

«Ασπίδα» προστασίας Πολάκη σε Αποστολάκη με επίθεση σε Γεωργιάδη

«Ασπίδα» προστασίας Πολάκη σε Αποστολάκη με επίθεση σε Γεωργιάδη

Από την επίθεση που εξαπέλυσε στον Ευάγγελο Αποστολάκη όταν ανακοινώθηκε η συμμετοχή του στον ανασχηματισμό ο Πολάκης μετατρέπεται, μετά την υπαναχώρηση του σε κήρυκα προστασίας με χαρακτηρισμούς σε βάρος του Άδωνι Γεωργιάδη. 

Με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ εξαπολύει σκληρούς χαρακτηρισμούς κατά του  υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων αποκαλώντας τον μεταξύ άλλων «ακροδεξιό μειρακιο της ιστορίας» και «αποτυχημένε μπουλντοζιέρη». 

Αναλυτικά ολόκληρη η ανάρτησή του έχει ως εξής:

«ΑΚΟΥ τηλεβιβλιοπωλη πωλητή νανογιλεκων και αποτυχημένε μπουλντοζιερη!
Είσαι ένα ακροδεξιό μειρακιο της ιστορίας αυτού του τοπου !
Επι Αποστολακη το Ορουτς Ρεις δεν έκοβε βόλτες στο Αιγαίο .Επι ημερών σας σουλατσάριζε!
Σε ποια τρύπα ησουν χωσμενος τότε θαρραλέε πολεμιστή ,που θα τολμήσεις να πιάσεις στο στόμα σου το Ναύαρχο που δεν σας βαστηξε φανάρι να ξεπλυθείτε από τον όλεθρο στην Ευβοια ,στην Αττικη και στην Ηλεια;;;;;»

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα ο Άδωνις Γεωργιάδης αναφέρθηκε στην υποχώρηση του Ευάγγελου Αποστολάκη στο θέμα της υπουργοποίησής του, μετά από τις πιέσεις του ΣΥΡΙΖΑ, σχολιάζοντας ότι «το έβαλε στα πόδια στην πρώτη στρακαστρούκα» και ότι «δεν έπρεπε να γίνει ούτε καφετζής όχι αξιωματικός».

«Η δουλειά του αξιωματικού είναι να αντέχει την πίεση την ώρα του πολέμου που πέφτουν οι οβίδες, μετά τις χθεσινές εξελίξεις ευτυχώς που δεν ζήσαμε ένα πόλεμο υπό την ηγεσία του κ. Αποστολάκη, το έβαλε στα πόδια στην πρώτη στρακαστρούκα και δεν έβαλε τα κλάματα στην πρώτη πυρκαγιά», τόνισε χαρακτηριστικά ο υπουργός Ανάπτυξης μιλώντας στον ΣΚΑΪ.