Αρνητικοί στον κορονοϊό ο Τζο Μπάιντεν και η σύζυγός του

Αρνητικοί στον κορονοϊό ο Τζο Μπάιντεν και η σύζυγός του

Ο Τζο Μπάιντεν, υποψήφιος για την προεδρία με τους Δημοκρατικούς, βρέθηκε αρνητικός σε τεστ για τον κορονοϊό στο οποίο υποβλήθηκε μαζί με τη σύζυγό του, Τζιλ, μετά την ανακοίνωση των θετικών αποτελεσμάτων του προέδρου Ντόναλντ Τραμπ.

O Μπάιντεν, ο οποίος μοιράστηκε τη σκηνή με τον Ντόναλντ Τραμπ επί 90 λεπτά κατά το πρόσφατο ντιμπέιτ στο Κλίβελαντ του Οχάιο, υποβλήθηκε στο τεστ για τον κορονοϊό μετά την ανακοίνωση ότι ο Ντόναλντ Τραμπ και η σύζυγός του Μελάνια ότι βρέθηκαν θετικοί.

«Είμαι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι η Jill και εγώ έχουμε βγει αρνητικοί στο COVID. Ευχαριστώ όλους για τα μηνύματα ενδιαφέροντος. Ελπίζω αυτό να χρησιμεύσει ως υπενθύμιση: φοράτε μάσκα, κρατήστε αποστάσεις και πλένετε τα χέρια σας.

Νωρίτερα την Παρασκευή, ο Τζο Μπάιντεν, ευχήθηκε στον πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ και την Πρώτη Κυρία Μελάνια Τραμπ να αναρρώσουν γρήγορα από τον COVID-19. 

«Η Τζιλ κι εγώ στέλνουμε τις σκέψεις μας στον Πρόεδρο Τραμπ και την Πρώτη Κυρία Μελάνια Τραμπ για μια γρήγορη ανάκαμψη. Θα συνεχίσουμε να προσευχόμαστε για την υγεία και την ασφάλεια του προέδρου και της οικογένειάς του», έγραψε στο twitter ο κ. Μπάιντεν.