Άρχισε η καταγραφή των ζημιών που προκάλεσε ο κυκλώνας σε Κορινθία και Αργολίδα

Δευτέρα 01 Οκτωβρίου 2018, 11:31
-A +A
Άρχισε η καταγραφή των ζημιών που προκάλεσε ο κυκλώνας σε Κορινθία και Αργολίδα

Αναλυτική καταγραφή των ζημιών σε σπίτια, επιχειρήσεις, υποδομές και καλλιέργειες άρχισαν σήμερα δήμοι της Κορινθίας και της Αργολίδας που επλήγησαν από το κύμα κακοκαιρίας, καθώς και η Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Οι δήμοι έχουν καλέσει τους κατοίκους να υποβάλουν δηλώσεις για ζημιές σε σπίτια, οικοσκευές και επιχειρήσεις, ενώ το μεσημέρι αναμένεται να πραγματοποιηθεί σύσκεψη στην έδρα της Περιφέρειας Πελοποννήσου, στην Τρίπολη, προκειμένου να γίνει μια συνολική αποτίμηση της κατάστασης, ώστε να προχωρήσουν οι επόμενες ενέργειες.

Όσον αφορά την κατάσταση που επικρατεί σήμερα στην Κορινθία, ο αντιπεριφερειάρχης 'Αγγελος Παπαγγελόπουλος, ανέφερε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ότι «τα μηχανήματα των δήμων και της Περιφέρειας εργάζονται για να αποκαταστήσουν ζημιές σε υποδομές, αλλά και να προχωρήσουν σε αναγκαίους καθαρισμούς».

Από την πλευρά του, αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας Αναστάσιος Χειβιδόπουλος δήλωσε στο ΑΠΕ - ΜΠΕ ότι «από νωρίς σήμερα το πρωί έχουμε ξεκινήσει την καταγραφή των ζημιών στο οδικό δίκτυο, στις υποδομές, αλλά και στις καλλιέργειες, ιδιαίτερα στην ελαιοπαραγωγή, αφού σε λόγο καιρό ξεκινά η συγκομιδή του ελαιοκάρπου».

-A +A

Δημοφιλέστερα Άρθρα